Fazıl Say, Şahmaran dizisini topa tuttu: Bıktık bu ucuzluktan!

Netflix'in cesur sahneleri ve ilginç konusu ile dikkat çeken Şahmaran dizisini izleyen Fazıl Say, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, "İkinci bölümde oğlan kızı nasıl götürür konusuna bağladı ve bıraktım. 10 üstünden 1." dedi.

MEDYA 23.01.2023, 13:53
Fazıl Say, Şahmaran dizisini topa tuttu: Bıktık bu ucuzluktan!

Başrollerini Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Şahmaran dizisi konusuyla yayımlanmış olduğu ilk gün itibarıyla sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Çok sayıda beğenen ve beğenmeyenin bulunduğu diziye bir yorum ise Fazıl Say'dan geldi.

Şahmaran dizisini beğenmedi

Diziyi beğenmeyen dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, "Şahmaran dizisini denedim ancak henüz ikinci bölümde "oğlan kızı nasıt götürür konusuna bağladı. Bıktım. Bıraktım. Böyle Şahmaran mı olur? Bıktık klişelerden, felsefesizlikten, aşamamaktan, kısıtlılıktan, ucuzluktan, uçamamaktan, reytinginizden. On üstünden 1! ifadelerini kullandı.

Şahmaran dizisi ne anlatıyor?

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, seneler önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve adı Mar olan gizemli ve sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Bilgeliğin ve aşkın temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz bir şekilde inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesiyle beraber kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına geçip geçmişin hesabını sormak isteyen Maran ve Şahsu'nun yollarının kesişmesinin ardından her şey değişecektir.

Yorumlar (0)