Deniz Seki’den yepyeni bir hit şarkı geldi: ‘Savaş ve Aşk’

Yakın geçmişten günümüze aşk şarkılarının mimarı olan başarılı sanatçı Deniz Seki, yepyeni bir şarkıyı müzikseverlere sundu. Seki, “Savaş ve Aşk” adlı yeni şarkısıyla, yeni bir hit yaratmaya hazırlanıyor.

MEDYA 08.03.2021, 17:42 09.03.2021, 11:52
Deniz Seki’den yepyeni bir hit şarkı geldi: ‘Savaş ve Aşk’

Beslediği eserleri ve sesiyle Türk müziğinde güçlü bir yerde bulunan başarılı sanatçı Deniz Seki, yepyeni bir şarkıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Bir çok aşk şarkısının mimarı olan başarılı sanatçı, yeni şarkısı “Savaş ve Aşk” ı beğenilere sundu. Yeni hiti ile Seki, dinleyicisini uzun bir aranın ardından selamlıyor.

Yeni görüntüsü, sosyal medyada çok konuşuldu

Sevenleriyle buluşma heyecanında olan Deniz Seki, şarkısı için çektirdiği yepyeni fotoğraflar ve video klibiyle de farkını ortaya koydu. Yepyeni bir görüntüye büründüğü görünen Deniz Seki’nin tanıtım fotoğrafları, sosyal medya da en çok konuşulan konulardan bir tanesi haline geldi.

Platformlarda en çok indirilen şarkı oldu

Fotoğrafçı Buse Tirman’ ın objektifinin karşısına geçen Seki, ayrıca dijital platformlarda da  “En Çok Satın Alınan Şarkılar” listesinde bir numarada yer aldı. Sözü Gökhan Abi ve müziği Nezih Üçler’e ait olan “Savaş ve Aşk” şarkısının düzenlemesi Alper Atakan tarafından yapıldı. Şarkının klibi ise, Tülay İbak tarafından yönetildi.

Yorumlar (0)