"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin 2. sezonuna saatler kaldı!

"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin ikinci sezonunun izleyiciyle buluşacağı tarih belli oldu. BluTv'de yayınlanacak dizinin oyuncuları ve yapım ekibi, ikinci sezon öncesi düzenlenen özel gecede buluştu.

MEDYA 06.12.2023, 11:07 07.12.2023, 09:33 Hakan Öksüz
"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin 2. sezonuna saatler kaldı!

Behzat Ç. hayranları, BluTv'de yayınlanacak "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin yeni sezonunu beklemeye koyuldu. Polisiye dizinin ikinci sezonunun tanıtımı için dizinin oyuncuları ile yapım ekibi, Madam Niça'da gerçekleştirilen özel gecede buluştu.

Dizinin oyuncuları geceye katıldı

Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra dizinin diğer oyuncuları İnanç Konukçu, Evliya Aykan, Güven Kıraç, Alper Kut, Önder Selen, Derin Beşikçioğlu, Devrim Yakut, Berkan Şal ve Evliya Aykan da geceye katıldı.

Dizinin ilk sezonunun büyük ilgi gördüğünü kaydeden BluTV CEO'su Deniz Şaşmaz Oflaz, "Yıllar boyunca merakla bekleniyordu Behzat Ç. İnsanların hafızasına kazınan bir karakter. Behzat ve BluTV'nin aynı yolda yürümesi heyecan verici." dedi.

İkinci sezon yarın başlıyor

Senarist Emrah Serbes'in "Çekiç ve Gül" isimli romanından uyarlanan dizinin 2. sezonu yarın BluTv'de yayınlanacak. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu, geçen yıl seyirciyle buluşmuştu.

Yorumlar (0)