Burcu Biricik ve Uğur Yücel’i buluşturan Fatma dizisi yayınlandı!

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği ve başrollerini Burcu Biricik, Uğur Yücel, Hazal Türesan ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrolünde yer aldığı dijital platform dizisi Fatma, ilk sezonuyla izleyicilerle buluştu. İlk sezonun altı bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan dizi, yıldız oyuncularla gizemli bir hikayeyi bir araya getirdi.

MEDYA 28.04.2021, 14:09 28.04.2021, 18:30
Burcu Biricik ve Uğur Yücel’i buluşturan Fatma dizisi yayınlandı!

İzleyicinin oldukça merakla beklediği ‘Fatma’ dizisi, ilk sezon bölümleriyle dijital platformda yayına girdi. İlk sezon tanıtım fragmanıyla da oldukça merak uyandıran dizinin ilk sezonu, altı bölümden oluşuyor. Yönetmen koltuğuna Özer Feyzioğlu’nun oturduğu dizinin yaratıcı kalemi ise, Özgür Önürme oldu. 27 Nisan’da yayına giren dizi, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyanın gündemine oturdu.

Burcu Biricik,‘Fatma’ karakterine hayat veriyor

Fatma dizisinin başrolünde Kuzgun, Hayat Şarkısı, Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi, Çiçero gibi yapımlarla izleyicinin karşısına çıkan ve şu sıralar Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik yer alıyor. Biricik’e usta oyuncu Uğur Yücel’in yazar karakteriyle eşlik ettiği dizide, Hazal Türesan kardeşini ve Mehmet Yılmaz Ak da patronunu canlandırıyor. Temizlik işçisi olan Fatma’nın yaşadıklarına dokunan dizi, eşi Zafer’in hapisten çıkar çıkmaz kayıplara karışması ve Fatma’nın onu aramasıyla başlıyor. 

İntikam yolunca dönüşü olmayan bir yol

Yapımcılığını ise Başak Abacıgil Sözeri’nin üstlendiği dizide ayrıca; Gülçin Kültür Şahin, Çağdaş Onur Öztürk, Gökçe Eyüboğlu, Olgun Toker, Mustafa Konak, Burhan Öçal, Melis Sezen, Ferit Kaya, Didem İnselel ve Şehsuvar Aktaş gibi isimler rol alıyor. Kocasının kaybolmasından sonra temizlikçilik yapmaya başlayan Fatma, kocasını aradığı bu yolda bir cinayet işler. Hayatını korumak için bu cinayetleri sürdürmesi gereken Fatma, oğlunun hakkını arayacak ve kocasını bulmak için var gücünü kullanacaktır. Yaşadığı her şeyin intikamını almaya karar veren Fatma’yı, geri dönüşü olmayan bir yol beklemektedir.

Yorumlar (0)