Bergen filminin yeni başrol oyuncusu belli oldu

Serenay Sarıkaya’nın ayrılmak durumunda kaldığı Bergen filminin yeni başrolü, Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah oldu. Ünlü oyuncu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımla haberi duyurdu.

MEDYA 14.08.2021, 20:45 16.08.2021, 09:05
Bergen filminin yeni başrol oyuncusu belli oldu

'Acıların Kadını' olarak tanınan ve önce yüzüne kezzap atılan ve ardından da katledilen Bergen’in hayatı film oluyor. Önümüzdeki sene beyazperdede olacak olan filmin başrol oyuncusu da netlik kazandı.

Serenay Sarıkaya yerine Farah Zeynep Abdullah

COVID-19 (yeni tip koronavirüs) salgını sebebi ile çekimleri birçok defa ertelenen Bergen filminin oyuncuları 20 Eylül tarihinde sete çıkıyor. Serenay Sarıkaya’nın yoğun iş temposu sebebi ile ayrılmak durumunda kaldığı Bergen rolünü ise Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.

Müjdeli haberi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden veren oyuncu, Bergen’in fotoğrafını paylaşarak, “Bergen 02.22" notu düştü.
 

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Ünlü oyuncu, 17 Ağustos 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu, 2010 yılından bu yana önemli yapımlarda rol almaktadır. 

Yorumlar (0)