Mbaye Diagne'den taraftara mesaj

Takımdan ayrılması gündeme gelen fakat sezona 3 müsabakada 2 golle başlayan Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, sosyal medya hesabı üzerinden sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

SPOR 14.08.2021, 21:15
Mbaye Diagne'den taraftara mesaj

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İngiltere ekibi West Bromwich'de kiralık olarak geçiren ve yaz transfer döneminde takımdan ayrılması öngörülen isimlerin başında gelen Diagne'den, Galatasaray taraftarına mesaj var.

Sezona 3 karşılaşmada 2 golle başlayan Senegalli golcü, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Bana değer verin, bana saygı gösterin, beni sevin. Ben de size her şeyimi vereyim. Bu çağrım herkes için geçerli. Eğer bugün buradaysam, oluşturduğum kredi vesilesiyledir." ifadeleri ile Galatasaraylı taraftarlara mesaj gönderdi.

2018-19 sezonunun devre arasında 13 milyon avro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan transfer edilen Diagne, aradan geçen 2,5 yıllık süreçte sarı-kırmızılı formayla 42 müsabakaya çıktı ve 24 gol kaydetti.

2 yıl daha sözleşmesi bulunan Diagne, sarı-kırmızılı takımdan yıllık 2,4 milyon avro garanti ücret alıyor.

Fatih Terim fikir değiştirdi

Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, St. Johnstone karşılaşmasında fileleri havalandıran Mbaye Diagne hususunda yeni bir karar aldı.

Mostafa Mohamed'in formsuzluğunda gol yükünü Diagne üstlendi. Fatih Terim tarafından ilk 11'de tercih edilen 29 yaşındaki golcü futbolcu, Giresunspor deplasmanında sahada olmayı garantiledi. Terim'in, Diagne hakkındaki negatif düşüncesini değiştirdiği öğrenildi.

Yorumlar (0)