Arkadaşı “atla” dedi, atladı! Sosyal medya fenomeni hastanelik oldu

Sosyal medya üzerinde içerik üretimi yapan bir fenomen arkadaşının kendisine verdiği görev sonrasında boynunu kırdı.

MEDYA 05.09.2022, 15:05 06.09.2022, 10:09
Arkadaşı “atla” dedi, atladı! Sosyal medya fenomeni hastanelik oldu

Video çekmek uğruna ölümden dönen sosyal medya fenomeni Mazlum Zengin, süs havuzuna atladığı sırada boynunu kırdı.

Birbirlerine görev veriyorlardı

Fenomen Mazlum Zengin ve Mesut Can Eray, sosyal medya üzerinde içerik üreticiliği yapıyordu. İçerik kapsamında birbirlerine görev veren ikili, tehlikeli bir olaya imza attı. Kayda alınan o kazada, görevi “süs havuzuna girmek” olan Zengin’in ayağı kaydı ve süs havuzuna düştü.

Kafa üstü süs havuzuna çakılan Zengin, kısa bir süre havuzda yüzdü. Daha sonra boynunda acı hisseden sosyal medya fenomeni durumu etrafındakilere haber verdi.

Birçok yerinde kırık var

Hafıza kaybı da yaşadığı öne sürülen Zengin, Eray ile beraber hastaneye ulaştı. Çekilen tomografinin sonrasında Zengin’in omurgasında ve boynunda kırıklar olduğu tespit edildi.

Ölümün kıyısından dönen ve belirli bir süre için boyunluk kullanmak mecburiyetinde olan fenomen genç, yaşananların ardından yine de video çekmeyi sürdüreceğini açıkladı. Fenomenlerin, bu olaydan daha öncesinde de birçok tehlikeli davranış sergiledikleri videolar da gözlerden kaçmadı.

“İlk 2-3 saat neler oldu hatırlamıyorum”

İçerik çektikleri sırada bir süs havuzuna girmesi gerektiğini dile getiren Mazlum Zengin, “Burası insanlara açık bir alan. Süs havuzuna girmek isterken aniden ayağım kaydı. O an kafa üstü bir şekilde havuza çakıldım. Zaten süs havuzları kısa boyda olur. Kafa üstü düşünce gözüm, kafam ve boyun bölgem, kafam elektriklenmeye başladı. O bölgelerde sancı yaşamaya başladım. Ben o olay sırasında zaten anladım. İçimden ‘Kesin bir şey oldu’ dedim. Felç olabilirdim, Allah korudu. İlk 2-3 saat içerisinde ne olduğunu hatırlamıyorum. Neler yaşandı bilmiyorum. Hastaneye ulaştığımızda tomografiye alındım. Daha sonra biraz olsun kendime gelebildim.” dedi.

“Bir an da her şeyi unuttum”

Arkadaşına kendisini hastaneye götürmesi gerektiğini söylediğini aktaran Zengin, “Mesut ile birlikte videolar oluşturuyoruz. Arkadaşıma ‘Beni hastaneye götür’ dedim. Çünkü o an da hastanenin konumunu unuttum. Normalde biliyordum ancak aklıma hiçbir şey gelmedi. Kafamı vurmamın hemen sonrasında hissettim. Arkadaşım havuzdan çıkmama destek oldu. Olay anında şaka yapıyorum zannetti, bana inanmadı. Ben hafıza kaybı yaşayınca durumu anladı.” şeklinde konuştu.

“Atla deyince atladı”

Mesut Can Eray ise yaşanan olay ile ilgili şu şekilde konuştu: “O gün normalde video içeriği oluşturuyorduk. Bu videonun düşüncesi eğlenceli olmasıydı. Daha sonra aklıma Mazlum’un orada bulunan süs havuzuna girmesi geldi. ‘Atla’ deyince, atladı. Normalde böyle bir durum yaşanmasını beklemiyordum. Boynunu kırdı. Aslında ben şaka olsun diye dedi zannetmiştim. Ancak hastaneye gittiğimizde durumun farklı olduğunu gördük. Kırıldığını söylediler. Eğlence videosunda böyle bir şey yaşanmamalıydı. Ancak Mazlum havuza atlarken kafa üstü çakılmış. Şu an da bu haldeyiz.”

Yorumlar (0)