Yusuf Güney, fahiş kira zamlarından dolayı Türkiye'yi terk etme kararı aldı

Şarkıcı Yusuf Güney, ev sahibinin 20 bin TL olan kira bedelini 50 bin TL'ye çıkarmak istemesinin ardından Türkiye’yi terk etme kararı aldığını açıkladı. Doğup büyüdüğü İngiltere'ye kesin dönüş yapmak için hazırlanan Güney, yalnızca konserler için Türkiye'ye geleceğini söyledi.

MAGAZİN 06.10.2023, 17:34 09.10.2023, 09:17
Yusuf Güney, fahiş kira zamlarından dolayı Türkiye'yi terk etme kararı aldı

Son bir yıl içinde yapılan fahiş kira artışlarından dolayı mağduriyet yaşayan kişilerin arasına şarkıcı Yusuf Güney de dahil oldu. Yıllar önce İngiltere'den Türkiye'ye gelerek müzik kariyerine hızlı bir giriş yapan Yusuf Güney, 20 bin TL’lik ev kirasının 50 bin TL'ye çıkarılmasının ardından Türkiye’yi terk etme kararı aldı.

Güney: Ev sahibim ‘‘evimden çık’’ diyor!

TV8 kanalında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Yusuf Güney, yaşadığı kira mağduriyetinden bahsetti. Güney, "Şu an oturduğum evde benden önce oturan kiracı 6 bin TL'ye oturuyormuş. Bende evi 14 bin TL'ye tuttum. Şimdi ise 20 bin TL'ye yakın bir kira bedeli ödüyorum. Bu zam 1 buçuk yıl içerisinde oldu. Ev sahibi ‘Benim evimin değeri 50 bin TL. Çık benim evimden’ diyor" şeklinde konuştu.

"İngiltere’ye geri dönüyorum"

Türkiye'deki fahiş kira artışlarına isyan eden şarkıcı Yusuf Güney, sözlerine şu şekilde devam etti: "Şöyle bir karar aldım. Ben İngiltere'ye geri dönüyorum. Kesin dönüş yapacağım. Konserler için gelirim sonra tekrar geri dönerim."

Yorumlar (0)