Yıkandığı suyu satarak ayda 82 bin lira kazanıyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Emily Knight isimli bir model, yıkandığı suyu satışa sunarak ayda 8 bin Pound (82 bin Türk Lirası) kazanmaya başladı. 

MAGAZİN 16.10.2020, 14:02
Yıkandığı suyu satarak ayda 82 bin lira kazanıyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Emily Knight isimli bir model, sosyal medya platformları aracılığıyla ciddi bir gelir elde etmeye başladı. 21 yaşındaki modelin başvurduğu yöntem aslında oldukça garip. 

Emily Knight'ın, Instagram hesabından cesur fotoğraflarını paylaştığı ve takipçilerinden gelen önerileri değerlendirmeye aldığı fark edildi. 

Genç modelin, özel hayatına ilişkin her anını para karşılığında hayranlarına satmaya başladığı görüldü. 

Emily Knight, Texas ve Kaliforniya gibi birçok eyalette bulunan takipçilerine iç çamaşırlarını ve yıkandığı suyu satıyor. 21 yaşındaki model, bu işten ciddi derecede para kazanıyor. 

Genç model, işi daha da ilerleterek takipçilerine çıplak fotoğraflarını sattığını ifade etti. Emily Knight, hatta gaz çıkardığı anları da takipçilerine satmaya başladığını kaydetti. 

Instagram kullanıcıları, 21 yaşındaki modelden uyurken kendisini çekmesini de istediler. 

Genç model, yıkandığı suyun ve iç çamaşırlarının fiyatlarının değişiklik gösterdiğini söyledi. 250 dolara günlük iç çamaşırlarını sattığını kaydeden Emily Knight, 500 dolara da dört günlük iç çamaşırlarını sattığını ifade etti. 

Emily Knight'ın bu yöntemle bir aylık gelirinin 8 bin Pound yani 82 bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)