Yasemin Allen: Piton yılanımı arkadaşıma emanet ettim

Yasemin Allen, kendisi ve hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 25.12.2020, 01:49
Yasemin Allen: Piton yılanımı arkadaşıma emanet ettim

İngiltere'den kısa bir süre evvel İstanbul’a dönen ünlü oyuncu, “Salgın olmasaydı da Türkiye'ye dönmeyi planlıyordum. Kafam farklı bir biçimde çalışmaya başladı. Psikolojimi bozan bazı gelişmelere, aslında ne kadar da yakın olduğunu tespit ettim. Dünya inanılmaz hızlı değişiyor ve artık ayakta durabilmek için, hıza yetişebilmek için farklı adımlar atmam gerektiğini gördüm.” dedi.



"Piton yılanım İngiltere'de, arkadaşım bakıyor"

Bir piton yılanına sahip olan Allen, “Kısa bir süreliğine Londra'da bir arkadaşım ilgileniyor. Sürüngen hayvanlar ile aranız kötü değil ise, aslında onların bakımı hiçte zor değil.” dedi.

Allen, kendisini şu şekilde tanımladı: 

“Meraklı bir kişiyim. Geleceği, insanlığı, sanatı çok merak ediyorum. Fazla hayalperest bir insanım. Bunun acısını da çekiyorum. Kendimi felaket senaryolarına kaptırabiliyorum."

"Linç kültürü bana göre değil"

Ünlü oyuncu, sosyal medyaya ilişkin olarak, "Sadece pozitif enerji ile beslenen bir kişi değilim fakat sosyal medya ortamında yalnızca ilgi çekmek adına yazılan olumsuz yorumları direkt olarak siliyorum. Linç kültürüne de tamamen karşı olduğum için, bu olumsuz yorumların çığ etkisi ile büyümesini engelliyorum. Fikrini benim yüzüme söyleyemeyecek kişilerin, sosyal medyada anonim bir şekilde söylediklerine saygı duymak zorunda olduğumu sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)