Ünlü oyuncudan aşk dedikodularına ucu açık yorum

Dizilerin aranılan oyuncularından Tuba Büyüküstün, geçen gün Beyoğlu Kültür Yolu Festivali Atlas Sineması’nda gerçekleştirilen ‘Oyuncu Bakış Açısıyla Toplumsal Olayların Sinemaya Etkisi’ konulu bir söyleşiye katıldı. Söyleşide ünlü oyuncu, şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşadıklarına ilişkin sorulan soruya da ‘her anlama gelebilecek’ bir yanıt verdi.

MAGAZİN 11.11.2021, 17:43
Ünlü oyuncudan aşk dedikodularına ucu açık yorum

Söyleşide kendisine birçok soru yöneltilen Tuba Büyüküstün; yönetmen ve oyuncu arasındaki ilişkiyi tutkulu bir dansa benzetti ve yönetmen ile oyuncunun eğer fikir birliğine varamadığı yerler olursa yönetmenin ikna olması gerektiğini söyledi. Bu fikir ayrılıklarının bir süre sonra adeta dansa dönüştüğünü ve iyi giderse tango; yanlış yönlendirilirse de bir meydan savaşına dönüşebileceğini ifade etti.  

“Ben açgözlü bir oyuncuyum”

Oyuncu, kendisine yöneltilen “Kıskandığınız projeler oldu mu?” sorusuna “Elbette çok kıskandığım, hayat bulmuş karakterler var. Ben oyuncuyum, açgözlüyüm. Bu da çok doğal” diyerek cevapladı.

Dijitalin mesleğine etkisinin sorulduğu soruya da güzel oyuncu, “Ben teknoloji özürlü ve analog bir insanım. Bununla da gurur duymuyorum” dedi.

Ne demek istedi?

 Oyuncu kendisine sorulan şarkıcı Murat Boz ile aralarında çıkan aşk dedikoduları ile ilgili olarak da “Evet, hakkımızda çok dedikodu çıktı. Ama siz bizden daha iyi biliyorsunuz” diyerek cevap verdi. Oyuncunun cevabı tatmin edici bulunmadı.

Yorumlar (0)