Ünlü çiftin Londra tatili kâbusa döndü!

Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontante, kısa bir tatil için çocuklarıyla birlikte Londra’ya gitti. Londra’da çocuklarının hastalanması ile zor günler geçiren ünlü çift, ülkedeki yasal koşullar sebebiyle hastanelerden tedavi hizmeti de alamadı. 

MAGAZİN 19.04.2022, 16:07 20.04.2022, 09:24
Ünlü çiftin Londra tatili kâbusa döndü!

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show’da gösterdikleri başarılı performans ile dikkat çeken Alper Kul ve Aylin Kontante çifti, uzun süredir arzuladıkları Londra tatili için çocuklarıyla birlikte İngiltere’ye gitti. Keyifli başlayan Londra seyahati, bir süre sonra çocukların rahatsızlanması ile adeta kâbusa dönüştü. 

“Güzel bir tatil olmasını arzulardık ancak maalesef ciddi bir hastalıkla boğuştuk”

Kul ve Kontante’nin çocuklarının bulaşıcı bir virüs kaptıkları belirtilirken, ünlü çift hastane hastane dolaşmasına rağmen ülkede yasal koşullar sebebiyle bir türlü tedavi hizmetinden faydalanamadı. İngiltere’de yaşadıkları zorlu süreci anlatan Aylin Kontante, “Çok güzel başlamıştı her şey. Güzel bir tatil olmasını arzulardık ancak maalesef ciddi bir hastalıkla boğuştuk. Çocuklar saatlerce istifra ve kramp ile boğuştu” ifadelerini kullandı.

Türkiye’deki kendi doktorlarından yardım istediler

İngiltere’deki hastanelerden bir türlü faydalanamayan genç çift, çareyi Türkiye’deki doktorlarını aramakta buldu. İstanbul’da yaşayan doktor da Londra’daki bir başka hastası ile iletişime geçerek durumu anlattı. Londra’da bulunan o hastasının adına reçete yazarak çocuklar için gerekli ilaçları rapor eden doktor, ilaçların teminini sağlayarak büyük bir sorunu da çözmüş oldu. 

Çocuklar iyileşince Türkiye’ye geri döndüler

Çocuklarının iyileşme sürecinde bir süre daha Londra’da kalan Alper Kul ve Aylin Kontante, durumun normale dönmesi sonrası yeniden Türkiye’ye dönüş yaptı. 

Yorumlar (0)