Tolga Güleç’ten, sokak hayvanları için anlamlı hareket!

Şu sıralar ‘Masumiyet’ dizisinde rol alan başarılı oyuncu Tolga Güleç, anlamlı bir harekete imza attı. Sokak hayvanları için anlamlı bir destek veren Tolga Güleç, sokaktaki kedilerle bağ kurup onları besledi. Güleç’in anlamlı hareketine ile beğeni yağdı.

MAGAZİN 11.05.2021, 17:51 11.05.2021, 19:01
Tolga Güleç’ten, sokak hayvanları için anlamlı hareket!

Yayınlandığı günden bu yana ilgi gören Masumiyet dizisinde rol alan başarılı oyuncu Tolga Güleç, anlamlı bir desteğe imza attı. Sokak hayvanları için anlamlı çalışmaya imza atan Tolga Güleç, salgın günlerinde yardıma muhtaç hayvanları unutmadı. Pandemi sürecinde tam kapanmadan ötürü sokak hayvanlarının bakımının zorlaştığını düşünen başarılı oyuncu, bu süreçte onlar için önemli bir adım attı.



Sokak hayvanlarını besledi

Dizi setince çalıştığı için izni olan genç oyuncu, evine gidip geldiğinde ve dizi çekimleri arasında sokakta yaşayan kedi ve köpekleri besledi. Sokakta gördüğü bir kediyle de ayrı bir duygusal bağ kuran Güleç, kediyi soğuk kış günlerinden bu yana karavanında beslemeye başladı. Kediyle olan fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşan Tolga Güleç, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.



Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi, kariyeri için önemli oldu

20 Eylül 1981 tarihinde dünyaya gelen Tolga Güleç, İskenderun’da dünyaya geldi. Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimi gören Güleç, oradaki eğitimini yarıda bırakarak Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'nda okudu. İlk olarak ‘Hatırla Sevgili’ dizisyle televizyon dünyasına adım atan Tolga Güleç, Gece Gündüz ve Kırık Kanatlar dizilerinin ardından rol aldığı ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle yıldızını parlattı.



Dizide Ahmet karakterine hayat veren Güleç’in rolü, herkes tarafından çok beğenildi. Daha sonra Poyraz Karayel, Adını Kalbime Yazdım, Hayat Ağacı, Fazilet Hanım ve Kızları, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol aldı. Şu sıralar Masumiyet dizisinde rol alan Güleç, dizide Timur karakterine hayat veriyor. 

Yorumlar (0)