Songül Karlı'ya mahkemeden kötü haber

Ünlü şarkıcı Songül Karlı’nın dolandırıldığı iddiasına ilişkin görülen davada mahkeme, Karlı’nın eski eşinin de arasında olduğu üç sanığın delil yetersizliği sebebiyle beraat etmelerine karar verdi.

MAGAZİN 06.07.2022, 21:51 07.07.2022, 17:42
Songül Karlı'ya mahkemeden kötü haber

Şarkıcı Karlı'nın İstanbul Sultanbeyli'de yer alan arsasını kendisinden habersiz bir şekilde sattığı, yaklaşık olarak 100 milyon TL dolandırıldığı iddiasıyla hakkında şikayette bulunduğu eski kocası Metin Yüncü'nün de arasında olduğu üç sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. İstanbul 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık avukatları, mütalaayı kabul etmediklerini ve dosyada müvekkillerinin üzerine atılı suçu işlediğine ilişkin herhangi delil olmadığını söyleyerek beraatlarını istedi.

Beraat kararı çıktı

Mahkeme, sanıklar Ali Barbaros, Sezai Temuroğlu ve Metin Yüncü'nün üzerine atılı suçu işlediklerine dair müşteki Karlı’nın iddiaları dışında nihai bir delil elde edilemediğinden dolayı tüm sanıkların beraatı yönünde karar verdi. Mahkeme heyeti ayrıca, sanık Yüncü hakkındaki adli kontrol önleminin de kaldırılması yönünde karar açıkladı.

Üç sanık ‘dolandırıcılık' suçundan 3 ila 10 seneye kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu. 

Yorumlar (0)