Shakira'dan yeni Pique itirafı

Yıllar sonra yeni albümünü piyasaya sürmeye hazırlanan Shakira'nın, İspanyol futbolcu Pique ile 12 yıllık birlikteliği olaylı şekilde sonlanmıştı. Pique'ye göndermelerle dolu şarkısıyla müzik listelerini sallayan Shakira, Pique ile olaylı ayrılığı hakkında yeni bir açıklama yaptı.

MAGAZİN 19.03.2024, 10:48 20.03.2024, 11:55 Hakan Öksüz
Shakira'dan yeni Pique itirafı

Kendisini aldatan İspanyol futbolcu Gerard Pique ile önceki yıl yollarını ayıran Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 12 yıllık ilişkinin ardından yaptıklarıyla gündemden düşmüyor. 

Pique'ye göndermelerle dolu "Music Sessions Vol. 53" şarkısıyla müzik listelerini sallayan Shakira, hayranlarını coşturdu. Shakira'nın magazin malzemesi haline gelen şarkısı, önceki sene "Spotify'da en fazla dinlenen İspanyolca şarkı" oldu. 

Yeni albüm 22 Mart'ta piyasaya sürülecek

Kolombiyalı güzel, son olarak 2017 yılında "El Dorado" albümünü çıkarmıştı. Shakira'nın, 7 yılın ardından ilk defa albüm çıkarma hazırlığında olduğu kaydedildi. 

Las Mujeres Ya No Lloran (Kadınlar Artık Ağlamıyor) adlı albüm, 22 Mart'ta piyasaya sürülecek. Albümün ismi, Pique'ye göndermeler içeren şarkının sözlerinden geliyor.

"Onun futbol kariyeri için..."

Oğulları Sasha ve Milan'ı da alarak Miami'ye taşınan Shakira, Gerard Pique ile olaylı ayrılığı hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

47 Kolombiyalı şarkıcı, "Onun futbol kariyeri için kariyerimi askıya aldım adeta. O daha iyi oynayabilsin diye onun yanında kaldım. Aşk için çok fazla fedakarlıkta bulundum." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)