Shakira'nın "intikam albümü" yolda! Pique'nin kulakları çınlayacak

Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile Barcelonalı futbolcu Pique'nin 12 yıllık birlikteliği olaylı şekilde sona ermişti. Kendisini aldatan Pique'ye göndermeler içeren "Kadınlar Artık Ağlamıyor" adlı şarkısıyla Grammy kazanan Shakira, 7 yıl aranın ardından yeni albüm çıkaracak. Albümünü çıkış tarihi belli oldu. Shakira hayranları, albümde yer alacak "intikam şarkılarını" heyecanla beklemeye başladı.

MAGAZİN 16.02.2024, 19:22 Hakan Öksüz
Shakira'nın "intikam albümü" yolda! Pique'nin kulakları çınlayacak

Geçen yıl ocak ayında uzun yıllar top koşturduğu Barcelona'da futbolculuk kariyerini sonlandıran Gerard Pique, Kolombiyalı şarkıcı Shakira'yı aldatmıştı. 12 yıllık Shakira-Pique birlikteliği sona ermiş, magazin dünyası ikilinin arasındaki tartışmaları gündeme taşımıştı.

"Kadınlar Artık Ağlamıyor" albümü 22 Mart'ta geliyor

İspanyol futbolcu ile olaylı şekilde ayrılan 47 yaşındaki şarkıcı, 7 yılın ardından ilk albümünü çıkaracak. Las Mujeres Ya No Lloran (Kadınlar Artık Ağlamıyor) isimli yeni albümünün müjdesini veren Latin şarkıcı, 22 Mart tarihine işaret etti.

Albümün ismi, Pique'ye gönderme içeren şarkıdan geliyor

Bizarrap ile beraber yaptığı "Music Sessions Vol. 53" şarkısında geçen sözlerden adını alan albümde 16 şarkı bulunuyor. Albümü hakkında konuşan Shakira, "Şarkıları söyleyince gözyaşlarım elmasa dönüşüyor. Her şarkı yazımında kendimi baştan inşa ediyorum, savunmasızlığım güce dönüşüyor." ifadelerini kullandı.

"Music Sessions Vol. 53" şarkısıyla Grammy kazanmıştı

Son olarak 2017 yılında "El Dorado" isimli albümünü çıkaran Latin şarkıcı, "Music Sessions Vol. 53" şarkısıyla Grammy ödülü kazandı. "Spotify'da en fazla dinlenen İspanyol şarkı" olan bu parçada Shakira'nın, kendisini aldatan eski sevgilisi Pique'ye yaptığı göndermeler dikkat çekiyor.

"Bir Twingo ile bir Ferrari'yi takas ettin"

Şarkıda geçen "Benim için ağlama, bana yalvarma. Yedeğim ile iyi şanslar. İki tane 22'lik kıza değerim ben. Bir Twingo ile bir Ferrari'yi takas ettin." şeklindeki ifadelerin, Pique'nin sevgilisi Clara Chia Marti'ye gönderme olduğu söyleniyor.

Yorumlar (0)