Shakira'dan Pique'nin annesine "cadılı" gönderme

Gerard Pique tarafından aldatılan ve 11 yıllık ilişkiye son veren Shakira, tartışmayı bir üst boyuta taşıdı. Halen daha komşu olduğu Gerard Pique'nin annesinin evini gören balkonuna büyük bir oyuncak cadı yerleştiren Kolombiyalı şarkıcı, İspanya'da gündeme oturdu. Gazeteci Marc Leirado Millan, olayın ayrıntılarını Twitter'dan duyurdu. İşte detaylar...

MAGAZİN 16.01.2023, 16:44 17.01.2023, 15:54 Hakan Öksüz
Shakira'dan Pique'nin annesine "cadılı" gönderme

Ünlü şarkıcı Shakira'nın, Barcelona'nın İspanyol defans oyuncusu Gerard Pique ile yaşadığı 11 yıllık aşk, aldatıldığını öğrenmesiyle son bulmuştu. Şarkı sözleriyle Pique'ye göndermelerde bulunan Kolombiyalı şarkıcı, halen daha eski aşkının annesine komşu olarak yaşıyor.

Pique'nin annesinin evine bakan tarafa oyuncak cadı yerleştirdi 

Shakira ile Pique arasındaki gerilimi takip eden İspanyol gazeteci Marc Leirado Millan, tartışmada yeni bir perdenin açıldığını öne sürdü. Twitter'dan yaptığı paylaşımda Pique'nin annesi ile Shakira'nın evinin balkonlarının birbirine baktığını belirten gazeteci, "Shakira'nın, tam da Pique'nin annesinin evine bakan balkonuna bir cadı yerleştirdiğini duydum. Buna inanmam için ortaya gitmem gerekiyordu." dedi.

"Balkonda gerçekten de bir cadı vardı"

Shakira'nın Barcelona'da yer alan evinin önüne gidince karşılaştığı manzara nedeniyle şoke olduğunu kaydeden gazeteci Millan, "Balkonda gerçekten de bir cadı vardı. Beyaz sakallı bir cadı. Anladığım kadarıyla bunu bir oyun haline getirmişler. Pique'nin annesi kızınca cadıyı kaldırmışlar ama Shakira isteyince yeniden balkona koymuşlar." ifadelerini kullandı. 

Balkona çıktı, hayranlarına şarkı söyledi

Gazetecinin haberinin ardından Shakira'nın birçok hayranı, ünlü şarkıcının evinin önüne gitti. Balkona çıkarak hayranlarını selamlayan Shakira, Pique hakkında iğneli sözler bulunan şarkısını seslendirdi. O anlar, Shakira'nın evinin önüne gelenler tarafından kayda alındı.

Yorumlar (0)