Şeyma Subaşı iflas mı etti?

Acun Ilıcalı ile evliliğini sona erdiren Şeyma Subaşı, geçen yıl açmış olduğu kafenin, geçen günlerde 1. yıl kutlamasını organize etmiş ancak partiye çok fazla katılan olmamıştı. Şeyma Subaşı, parti sonrası ikinci bir şok ile karşı karşıya kaldığı iddia edilenler arasında yerini aldı.

MAGAZİN 20.10.2019, 09:47
Şeyma Subaşı iflas mı etti?

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl Bebek'te sağlıklı ürünlerin satışını yapacağını belirtip, Healthyish Cafe'yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birçok ünlü isim yer almıştı. Subaşı'nın kafesinde işlerin istediği gibi gitmediği iddiası gündeme geldi.

Şeyma'nın mekanıyla ilgili yapılan haberlerin neredeyse tamamında Acun Ilıcalı'nın mekanın bir yıllık kirasını peşin ödediğine dair haberler yer alıyordu.

Şeyma Subaşı, arkadaşlarının katılımıyla geçtiğimiz gün kafesinin 1.yılını bir parti ile kutladı. Takipçilerini mutluluğuna ortak eden Subaşı'nın magazin kulislerinde yer alan iddialara göre işleri oldukça kötü gdiyor.

Bir yılın sona ermesinin ardından Acun Ilıcalı'nın yardımcı olduğu 'kira garantörlüğü' dönemide sona erdi. Aylık 125 bin TL nafaka alan Subaşı, 60 bin TL kirasını kendisi ödeyecek ya da kafesini kapatacak.
 

Yorumlar (0)