Sevgilisini ailesiyle tanıştırdı: Babamı sinirlendirmeyin!

Son dönemin ilgiyle izlenen dizisi "Yasak Elma"nın Yıldız'ı Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’i ailesi ile tanıştırdı. Gazeteciler tarafından soru yağmuruna tutulan güzel oyuncu, "Durun şimdi, babamı sinirlendirmeyin!" dedi. 

MAGAZİN 20.12.2019, 09:55
Sevgilisini ailesiyle tanıştırdı: Babamı sinirlendirmeyin!

Ünlü oyuncu Eda Ece, Anadolu Efes takımında forma giyen sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ailesini bir araya getirdi.

Başarılı oyuncu, anne ve babasını önceki gün Cihangir’de bulunan Demeti Meyhanesi’nde tanıştırdı.

Eda Ece, mekâna dizide başrolü paylaştığı Şevval Sam için geldiklerini belirterek, "Şevval burada şarkı söylüyor, ailece dinlemeye geldik." diye konuştu.

"Durun şimdi, babamı sinirlendirmeyin!"

Güzel oyuncunun babası, gazetecilerin "Damat bey aileye girdi, nasıl buldunuz damadınızı?" sorusuna "Girecek tabii. Bakalım kısmet, hayırlısı." yanıtını verdi.

"2020 yılında evlilik olur mu?" sorusu üzerine Eda Ece araya girerek, "Durun şimdi, babamı sinirlendirmeyin!" dedi. 

Heyecanla takip edilen "Yasak Elma" dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, Aslı Şen'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olarak katılmıştı. 

"Hem eğlenceli hem de zor oldu benim için"

Ünlü oyuncu, "Dizide en zorlandığın sahne hangisiydi?" sorusu üzerine şunları söylemişti:

"Benim İngilizcem çok iyidir ama Yıldız karakteri eğitimsiz ve İngilizcesi çok az. O yüzden bir sahnede İngilizce kelimeleri yanlış söylemem gerekiyordu. Hem eğlenceli hem de zor oldu benim için."

Müziğe karşı mesafeli olduğunu kaydeden Eda Ece, "En az bilgim olan konu müziktir. Bu huyumu biraz yaşlı buluyorum. Arabada bile bir belgeseli bağlar dinlerim, her konuda bilgi almayı severim çünkü. Klasik müzik falan olunca kendimi daha dingin hissediyorum." şeklinde konuştu.
 

Yorumlar (0)