Setlerden yeşil sahalara geçiş: Erkan Kolçak Köstendil, Amsterdam’a transfer oldu 

Kaleci olma hayalini asla bırakmayan 38 yaşındaki oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 

MAGAZİN 02.09.2021, 13:10
Setlerden yeşil sahalara geçiş: Erkan Kolçak Köstendil, Amsterdam’a transfer oldu 

Bir dönem Bursaspor’un altyapısında kalecilik yapan ve uzun süredir futbol oynayan Erkan Kolçak Köstendil, dün Hollanda Ligi takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Gençliğinde kaleci olma hayalinin olduğu ve bu hayalden hiç vazgeçmediği bilinen başarılı oyuncu, kulübüyle sözleşmesini imzaladıktan sonra hemen antrenmanlara başladı. Köstendil bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. “Yeni takım, yeni ev ve yeni aile” mesajı ile paylaşım yapan ünlü oyuncu, Kulüp başkanı Orhan Aslan’a, ekibe ve menajere de teşekkürlerini iletti. 



Setlerden yeşil sahalara uzanan yolculuk 

Başrolünde yer aldığı “Çukur” dizisinin haziran ayında final yapmasının ardından oğlu Marsel ve oyuncu eşi Cansu Tosun ile Hollanda’ya giden Köstendil’in, içine sinen bir proje olmaması durumunda sezonu kaleci olarak yeni takımında geçireceği bildirildi. 

Ünlü oyuncu, yedek kalecinin son şansını aktardığı ve bizzat kendisi yazdığı “12 Numaralı Adam” isimli tek kişilik tiyatro oyunuyla da büyük ilgi görmüştü. 







Yorumlar (0)