Serenay Sarıkaya'dan ayna pozu: Telefon kılıfındaki yazı dikkat çekti

Son günlerde Aile ve Şahmaran dizileri ile adından oldukça söz ettiren Serenay Sarıkaya, Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Ayna karşısında verdiği pozda en dikkat çeken detay ise telefon kılıfı oldu.

MAGAZİN 30.01.2023, 11:51 31.01.2023, 13:40
Serenay Sarıkaya'dan ayna pozu: Telefon kılıfındaki yazı dikkat çekti

Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz ile başrolünde bulunduğu Şahmaran dizisiyle dikkatleri çeken ve yakın bir zamanda Show TV'de ekranların karşısında olacak Aile dizisindeki Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü oynayan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabı üzerinden bir ayna pozu paylaştı. Ünlü oyuncunun aynadan yansıyan görüntüsünde en dikkat çeken detay ise telefon kılıfı oldu.

“Biz taburcu ettik”

Son dönemlerde birçok yapım adına yoğun bir tempoya giren güzel oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Makyaj koltuğunda olan Sarıkaya'nın telefon kılıfının arkasındaki yazı fazlasıyla dikkat çekti. Sarıkaya’nın telefon kılıfında, "Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik" notunun bulunduğu fark edildi. Ünlü oyuncunun telefon arkasındaki bu yazı ise sosyal medyada birden fazla kişi tarafından paylaşıldı.

Yorumlar (0)