Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Maldivler’e gitti!

Beraber başrolünde yer aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisiyle ünlenen başarılı oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. Ancak bu iddia hakkında sürekli yalanlama yapan ikilinin aşkı sonunda ortaya çıktı. Havaalanında el ele görünen ikili, Maldivler’e tatile gitti. Ayrıca ikili, sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

MAGAZİN 28.04.2021, 10:24 28.04.2021, 18:32
Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Maldivler’e gitti!

Rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisiyle adeta yıldızları parlayan başarılı oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Erçel, uzun zamandır haklarındaki aşk iddialarıyla gündem geliyordu. Sürekli arkadaş olduklarını söyleyen ikili, geçtiğimiz günlerde de yaptıkları açıklamalarla kafaları karıştırmıştı. İkilinin aşk yaşadıkları ise bu kez bir fotoğraf sayesinde belgelendi. Beraber tatil planı yapan Erçel ve Bürsin, havaalanında el ele görüntülendi. 



Maldivler’den paylaşım yaptılar

Bu fotoğrafın ardından tatile gitmek üzere yola çıkan ikili, Maldivler’de tatil yapmaya başladı. Hem Kerem Bürsin’den, hem de Hande Erçel’den tatil fotoğrafları geldi. Sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan ikili, Maldivler’in masmavi sularından ve yemyeşil çimlerle kaplı palmiye ağaçlarıyla fotoğraflar çekti. Bürsin yaptığı paylaşımın altına İngilizce, okyanusun ortasında bir kanoda olduklarını ve ‘sadece ikimiz’ notunu ekledi. Hande Erçel ise, sevinçleri sayesinde fıskiyelerin de patladığını söylediği notu, paylaştığı fotoğrafın altına not etti.
 

 


Geçtiğimiz günlerde magazincilerin sorularını cevaplayan Kerem Bürsin, her an her şeyin olabileceğini söylemiş ve Erçel ile bir aşka yelken açmış olabileceği anlaşılmıştı. Şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Hande Erçel ise, Kerem Bursin’i çok sevdiğini ve beraber çok eğlendiklerini de katıldığı programlarda dile getirmişti.

Yorumlar (0)