Seda Sayan: Onur Büyüktopçu'yu işinden etmedim!

Seda Sayan, ekranların sevilen yarışma programı "Yemekteyiz"i devraldığı Onur Büyüktopçu hakkında açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcı, Büyüktopçu'yu işinden etmediğini belirtti.

MAGAZİN 04.06.2020, 10:23
Seda Sayan: Onur Büyüktopçu'yu işinden etmedim!

Seda Sayan, geçtiğimiz sene büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı "Yemekteyiz"i Onur Büyüktopçu’dan devralmıştı. Ünlü şarkıcı, Büyüktopçu'yu işinden ettiğine ilişkin yorumlara maruz kalmaya devam ediyor. 

Kendisinin gelmesiyle birlikte Büyüktopçu'nun işinden olduğunun sanıldığını ancak kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmediklerini kaydeden Sayan, "Yemekteyiz" programının gerçek ve en güzel yüzünün Büyüktopçu olduğunu kaydetmişti. 

Büyüktopçu da ekmekle oynama gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve Sayan'ı çok sevdiğini açıklamıştı.

Sayan'ın "O Ses Türkiye" programının ardından "Yemekteyiz" programının sunuculuğunu da bırakacağının netleşmesiyle birlikte programın fanlarından yorum yağmaya başladı.

"Dangalakça yorum yapıyorsun"

Sosyal medya kullanıcılarından biri, ne kadar inkâr etseler de kimsenin, Büyüktopçu'nun kendi isteğiyle programı bıraktığına inanmadığını ifade etti. 

Takipçisini bu yorumuna sinirlenen Sayan, Büyüktopçu 50 kez "Ben bıraktım" dese de kimsenin inanmayacağını belirtti. Sayan, takipçisinin "dangalakça" yorum yaptığını kaydederek, "Allah, sizin gibilerden bu vatanı korusun." ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)