Robert De Niro'nun torunu Leandro'nun ölüm nedeni açıklandı

Robert De Niro'nun büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm nedeni New York Adli Tıbbı tarafından açıklandı. 2 Temmuz'da hayatını kaybeden Leandro'nun yanında bazı ilaçlar ve "beyaz bir toz madde" bulunmuştu.

MAGAZİN 09.08.2023, 10:53 Hakan Öksüz
Robert De Niro'nun torunu Leandro'nun ölüm nedeni açıklandı

Ünlü aktör Robert De Niro'nun, kendisi gibi oyuncu olan kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez, 2 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Evinde cansız bedeni bulunan Leandro De Niro Rodriguez'in yanında bazı ilaçların ve beyaz bir tozun olduğu söylenmişti.

New York Adli Tıbbı, otopsi raporunu paylaştı

19 yaşındaki Leandro'nun ölümünün üzerinden bir aydan fazla zaman geçti. New York Adli Tıbbı, yapılan otopsinin ardından Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm sebebini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre içinde güçlü ağrı kesicilerden fentanil de bulunan bazı ilaçları aşırı dozda kullanan Leandro, "kaza sonucu" öldü.

Farklı ilaçların peş peşe kullanımı, toksik etkiye yol açmış

Leandro'nun, anksiyete ve panik atak karşıtı ilaçların da aralarında yer aldığı bir grup ilacı farklı amaçlar için kullandığı kaydedildi. Söz konusu ilaçların kısa süre içinde peş peşe kullanımından kaynaklı toksik bir etkinin oluştuğu, bunun da 19 yaşındaki genci ölüme götürdüğü vurgulandı.

Dedesi ve annesinin ayak izlerini takip ediyordu

19 yaşında hayata gözlerini yuman Leandro De Niro Rodriguez, tıpkı annesi Drena De Niro ve dedesi Robert De Niro gibi oyuncuydu. 

Dedesinin ve annesinin ayak izlerini takip eden Leandro, 2018 yılında vizyona giren "A Star Is Born" filminde annesi ile birlikte kameraların karşısına geçmişti. Leandro'nun annesi ile birlikte oynadığı yapımlar arasında The Collection (2005) ve Cabaret Maxime (2018) filmleri vardı.

Yorumlar (0)