Reha Muhtar, küçük kızını dövdü mü? Açıklama yaptı

Oyuncu Deniz Uğur, 2008 yılında evlendiği ve iki çocuklarının babası olan Reha Muhtar hakkında mahkemeye başvurarak şiddet iddiasında bulunmuştu. 13 yaşındaki küçük kızını dövdüğü iddia edilen Reha Muhtar’dan konuyla ilgili açıklama geldi.

MAGAZİN 20.09.2022, 11:25
Reha Muhtar, küçük kızını dövdü mü? Açıklama yaptı

Ünlü Oyuncu Deniz Uğur, ikiz çocuklarının velayetine sahip olan Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızını dövdüğünü iddia etmiş ve mahkemeye başvurarak suç duyurusunda bulunmuştu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada kızının darp raporu aldığını dile getiren Uğur, “Kızım Mina, babasının onu ağır şekilde dövdüğünü söyledi. Hatta bana, ‘Bu sefer çok kötü dövdü’ diyerek acılarını anlattı. Zaten kızım geçmiş dönemde de yaralama suçu sebebiyle Reha’dan şikâyetçi olmuştu. Babası kızımın üzerinde baskı kurunca mecburen şikâyetini geri çekmek zorunda kaldı. Çocuk bana vücudundaki yara izlerini gösterdi. Mina’nın kollarında ve bacaklarında çürükler var. Ellerini de ısırmış, ısırık izleri net şekilde belli oluyor” ifadelerini kullanmıştı. 

“İftira, manipülasyon, yalan…”

Deniz Uğur’un bu iddialarına Reha Muhtar’dan yanıt geldi. Bu açıklamaların tamamen yalan olduğunu savunan Muhtar, “İftira, manipülasyon ve yalanla mahkemeden daha fazla para alabilmek için çocuklarımı çirkin oyunlarına alet ediyorlar” dedi. Öte yandan sosyal medya hesabı üzerinden çocuğunun ifadesini de paylaşan Muhtar, Mina’nın kendisine bağlı olduğunu vurguladı. Mina’nın paylaşılan ifadesinde, “Diğer ifadeyi babam bana daha çok değer versin diye söyledim. Ara sıra aramızda tartışmalar olsa da ben hep babamla beraber kalmak istiyorum. Babamdan şikâyetçi olduğumu bir anlık öfke ile söyledim. Babam bana hiçbir şekilde şiddet uygulamadı” dediği görüldü. 

Reha Muhtar’a 1 ay uzaklaştırma verilmişti

Nilüfer ile uzun süre birliktelik yaşayan ünlü televizyoncu Reha Muhtar, ardından oyuncu Deniz Uğur ile hayatını birleştirmiş ve bu evlilikten Poyraz Deniz ve Mina Deniz adında ikiz çocuğu olmuştu. Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı’ya da babalık yapan Reha Muhtar, kendisini biyolojik çocuklarıyla da birçok kez bir araya getirdi. Uzun süredir Reha Muhtar ile yaşadığı nafaka sorunu sebebiyle magazin gündemine konu olan Deniz Uğur, kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle Reha Muhtar’a uzaklaştırma aldırmıştı. Darp raporu ile birlikte İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvuran Uğur’un bu talebi kabul görmüş ve Reha Muhtar’a 1 aylık uzaklaştırma verilmişti. 

Yorumlar (0)