Reçber çifti, evlilik yıl dönümlerini Londra’da kutladı

Eski milli file bekçisi Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber, 25’inci evlilik yıl dönümlerini İngiltere’nin başkenti Londra’da kutladı. 

MAGAZİN 31.05.2022, 13:00 01.06.2022, 10:19
Reçber çifti, evlilik yıl dönümlerini Londra’da kutladı

Rüştü Reçber ve Işıl Reçber 1997 yılında gerçekleştirilen görkemli bir nikâh töreni ile hayatlarını birleştirmişti. Işıl Reçber evlendiğinde 18, Rüştü Reçber ise 23 yaşındaydı. Fenerbahçe forması giyerken Işıl Reçber ile hayatını bileştiren Rüştü Reçber’in düğünü o dönem uzun süre konuşulmuştu. 

“Birlikte hayatı öğrendik, birlikte aile olduk”

Evliliklerinde 25’inci yılı geride bırakan Reçber çifti, bu özel günü İngiltere’nin başkenti Londra’da kutladı. Rüştü Reçber’i ilk günkü gibi sevdiğini dile getiren Işıl Reçber, “Evliliğimizde 25 seneyi geride bıraktık. Ben evlendiğimde henüz 18 yaşındaydım. Rüştü de çok gençti. Adeta birlikte hayatı öğrendik, birlikte aile olduk. Rüştü beni her zaman çok mutlu etti. Onunla her şeye evet” şeklinde konuştu. 

“Rüştü beni bu hayatta hiç yalnız bırakmadı”

Geçtiğimiz aylarda da bir röportaj veren Işıl Reçber, “Ben Rüştü ile ilk tanıştığımda 16-17 yaşlarındaydım. Kısa sürede evlilik kararı aldık. Aradan yıllar geçti ancak Rüştü bana bir gün bile pişmanlık yaşatmadı. Onun gibi bir insanla evlendiğim için her zaman kendimle gurur duydum. Bir kez daha dünyaya gelme imkânım olsa, yine Rüştü’yle evlenmek isterdim. Biz senelerdir 7/24 bir aradayız. Hiç kopmadık, hiç ayrılmadık. Beni bu hayatta hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Şimdi bir kızımız var, o da artık 19 yaşına geldi. Ben 18 yaşında evlenmiştim. Bana gelip evlenmek istediğini söylese şok geçiririm” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)