Rapçi Norm Ender'den Tamer Karadağlı'ya destek: Utanın!

Rapçi Norm Ender, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine getirilen Tamer Karadağlı’ya destek verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Ender, "Tamer Karadağlı'ya karşı sergilenen ayarsız öfkenin zerre miktarı, Atatürk'e karşı yapılan saygısızlık için Disney'e gösterilmedi. Utanın" ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 20.08.2023, 18:37 21.08.2023, 16:30
Rapçi Norm Ender'den Tamer Karadağlı'ya destek: Utanın!

Bazı muhalif kesimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'ya karşı tepki göstermeye devam ediyor.

Karadağlı'nın yeni görevinden dolayı rahatsız olanlar ile istifa eden DT çalışanlarına rapçi Norm Ender tepki gösterdi.

Norm Ender sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, tepkisini "Utanın" diyerek dile getirdi.

Norm Ender’den Karadağlı’ya destek verdi

Norm Ender, sosyal medyada "Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları'na atanması üzerine DT’de istifa furyası başladı! Dilekçeler peş peşe geliyor" haberlerine yönelik dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Norm Ender, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bababa! Tamer Karadağlı'ya karşı sergilenen ayarsız öfkenin zerre miktarı, Atatürk'e karşı yapılan saygısızlık için Disney'e gösterilmedi.

Utanın! Sanat camiasında bağımsız ve samimi insan gerçekten çok az. Ben bu tepkilerin bile artık, tamamen kişisel çıkarlar ile ilgili olduğunu düşünüyorum."

Yorumlar (0)