Pınar Altuğ: Edepsizlik yapmayın!

Pınar Altuğ, sosyal medya platformlarında kendisine gelen "edepsiz" yorumlara hiçbir şekilde tahammül edemediğini ifade etti.

MAGAZİN 07.10.2020, 12:45
Pınar Altuğ: Edepsizlik yapmayın!

Pınar Altuğ, 2008 yılında Yağmur Atacan ile dünyaevine girmiş, bu evlilikten Su adını verdikleri bir kızları olmuştu.

46 yaşındaki ünlü oyuncu, 37 yaşındaki Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalıyor.

Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. 

"Haksızlıklara dayanamıyorum"

Basın mensuplarına konuşan ünlü oyuncu, sosyal medya platformlarında kendisi için yapılan yorumlara değindi. 

Pınar Altuğ, adaletli bir insan olduğuna dikkat çekerek, haksızlık yapıldığını hissettiği zamanlarda asla dayanamadığını ifade etti.

"Yaş farkı yorumları umrumda değil"

Eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkına ilişkin gelen yorumlara artık aldırmadığını kaydeden ünlü oyuncu, bunları aştıklarını söyledi.

"Ailemizin fikirleri önemli"

Ünlü oyuncu, nikâh masasına otururken kimseden müsaade istemediklerini belirterek, ailelerinin bu evliliğe sıcak baktıklarını ve başkalarının ne düşündüğünün umurlarında bile olmadığını aktardı.

"Edepsizliklere tahammül edemiyorum"

Yağmur Atacan ile severek evlendiğini söyleyen Pınar Altuğ, sadece kendisine gelen "edepsiz" yorumlara hiçbir şekilde tahammül edemediğini belirtti.  

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından photoshop'lu fotoğraflar paylaşabileceğini ancak kendisini hiçbir zaman saklamadığını söyledi. 

Fotoğrafçı tanıdıklarının olduğunu ve istemesi halinde çok daha değişik fotoğraflar paylaşabileceğini aktaran Pınar Altuğ, bunun için uğraşmadığını ve kendisini olduğu gibi göstermeyi tercih ettiğini kaydetti. 

Yorumlar (0)