Ömür Gedik: Et daha da zamlansın

Şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, kırmızı ete gelen yüzde 48'lik zam ile ilgili olarak çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Gedik, "Kırmızı et daha da zamlansın, tüm hayvanlar kurtulsun, insanlar daha da sağlıklı olsun." dedi.

MAGAZİN 23.03.2022, 19:18 24.03.2022, 17:12
Ömür Gedik: Et daha da zamlansın

Et ve Süt Kurumu tarafından et fiyatlarına yapılan yüzde 48'lik zam ile birlikte 1 kilogram kıymanın kilosu 56 TL'den 83 TL'ye, 1 kilogram kuşbaşının fiyatı ise 62,50 TL'den 92 TL'ye yükseldi. 

Hayvanseverliğiyle tanınan, HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) Başkanı ve şarkıcı Gedik, söz konusu zam ile ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

"Daha da zamlansın..."

Bahse konu zamma destek veren Gedik, konu ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Gedik, söz konusu paylaşımında, "Kırmızı et daha da zamlansın, tüm hayvanlar kurtulsun, insanlar daha da sağlıklı olsun..." sözlerini sarf etti.

Gedik'in yaptığı paylaşım hayvanseverler tarafından yoğun destek görürken, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ise sert tepkiyle karşılandı.
 

Yorumlar (0)