Olaylı gece sonrası ilk açıklama!

"Sevgilimin sırtına nasıl dokunursun?" kavgası!

MAGAZİN 23.10.2019, 15:45 23.10.2019, 15:55
Olaylı gece sonrası ilk açıklama!

Yaklaşık 3 hafta önce Cansu Kurtçu'nun sahne aldığı mekana giden Berkay Şahin, masasına geçerken aralarının kötü olduğu söylenen şarkıcı Alya'nın sırtına dokunmuş, Alya'nın sevgilisi Eren Hacısalihoğlu'nun Berkay'ın bu harekete sinirlenerek, şarkıcıyla sözlü tartışmaya girdiği iddia edilmişti.

Taraflar iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; Berkay Şahin, yıldızı yeni parlayan şarkıcı Alya'ya albüm yapmak istemişti. Berkay, albümün yanı sıra Alya'nın kendi istediğini mekanlarda çıkmasını şart koşmuş, Alya bu teklifi kabul etmeyince ise ikili arasında gerginlik yaşanmıştı. İddiaya göre yaşanan gerginlik sonrası Berkay, Alya'nın telefonuna hakaret içerikli mesajlar göndermişti.

İddialara göre; Cansu Kurtçu'nun isteği üzerine sahneye çıkan Berkay, masasına geçerken Alya'nın sırtına dokundu. Berkay'ın Alya'ya önceden attığı mesajları okuyan Hacısalihoğlu, Berkay'ın sevgilisi Alya'nın sırtına dokunmasına sinirlendi. Eren Hacısalihoğlu'nun "Ne oluyor, sevgilime nasıl dokunuyorsun" diyerek Berkay Şahin ile sözlü tartışmaya girdiği öne sürüldü.

İddialara ilk açıklama Eren Hacısalihoğlu'ndan geldi. Ünlü oyuncu, "İçinde kötü niyet barındırdığına inanmadan edemediğimiz bu haberlerin karşısında pek şaşkınız. Alya ve Berkay'ın geçmişte beraber çalıştığını herkes bilir. Önümüzdeki günlerde efsane bir şarkı söyleme ihtimalleri bile var. Alya'dan bağımsız olarak Berkay benim dostumdur. Berkay'ın bir aile hayatı, bizim de Alya ile güzel giden bir ilişkimiz var. Herkes kendi işine bakarsa çok mutlu oluruz" dedi.

Hacısalihoğlu'nun ardından açıklama yapan Alya ise, "Berkay ile geçmişte beraber çalıştığımızı zaten herkes biliyor. Anlaşmazlıklar her çalışma sürecinde oluşabilir. Önemli olan bunların üstesinden gelebilmek. Ki bizim geldiğimize inanıyorum. Nitekim Berkay ile beraber söylediğimiz bir düetimiz de var henüz beğenilerinize sunmadığımız..." açıklamasını yaptı.

Açıklamalar üzerine ise Berkay, Eren Hacısalihoğlu ve Alya'nın açıklamalarını kendi Instagram hikayesinde paylaşarak iddiaları yalanladı.

Yorumlar (0)