Okan Bayülgen: Instagram'ı maymunlar da kullanıyor!

Okan Bayülgen, gerçek maymunların da Instagram kullanabildiğini belirterek, söz konusu sosyal medya platformunu "gerizekâlı bir dünya" olarak nitelendirdi. 

MAGAZİN 01.10.2020, 10:15
Okan Bayülgen: Instagram'ı maymunlar da kullanıyor!

Norm Ender'in "İhtiyacım Yok" isimli şarkısı gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü rapçinin şarkısı, sosyal medya platformu Instagram'da kısa süre içerisinde 182 milyondan fazla tıklandı.

Okan Bayülgen, şarkılarıyla konuşulan Norm Ender'i programında ağırladı. Ünlü sunucu, Norm Ender'e herkes tarafından merak edilen soruyu yöneltti.

Okan Bayülgen'in "izlenme satın alıp almadığını" sorması üzerine Norm Ender, böyle bir şeyi asla yapmadığını ifade etti.

"O dönemde izlenme satın alma yoktu"

Ünlü rapçi, Youtube'da dünya listesine girdiği dönemde "izlenme satın alma" gibi bir olayın olmadığını kaydederek, 2006 senesinden bahsedildiğine dikkat çekti. 

"Kolay bir şekilde kanıtlanabilir"

Youtube için şarkı üreten ilk şarkıcılardan biri olduğunu belirten Norm Ender, hiçbir şekilde izlenme satın almadığını ve bunun kolay bir şekilde kanıtlanabileceğini söyledi. 

"İmkânsız"

Norm Ender, Instagram'a yüklenen bir içeriğe herkesin beğenme veya izlenme atabileceğini aktararak, "İhtiyacım Yok" isimli şarkısına biri tarafından 182 milyon izlenme gönderildiğine dair iddiaların ortaya atıldığını ancak bunun imkânsız olduğunu ifade etti. 

"Maymunlar tarafından da kullanılıyor"

Bunun üzerine Okan Bayülgen, sosyal medya platformları arasında farklılıkların olabileceğine dikkat çekerek, Instagram'ın maymunlar tarafından da kullanılabildiğini kaydetti.

Ünlü sunucu, insanları "maymun" olarak nitelendirmediğini belirterek, gerçek maymunların da Instagram'ı kullanabildiklerini söyledi. 

"Ciddi paralar kazananlar sahte çay reklamı yapıyor"

Instagram'ı "gerizekâlı bir dünya" olarak adlandıran Okan Bayülgen, yakın zamanda insanların bu platformdan tiksintiyle uzaklaşmalarını beklediğini ifade etti. 

Ünlü sunucu, Türkiye'de ünlülerin Instagram üzerinden sahte çay reklamı yaptıklarına dikkat çekerek, ciddi paralar kazanan insanların ufak paraların peşinde koştuklarını kaydetti. 

Yorumlar (0)