Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı geldi!

Geçtiğimzi günlerde ‘2021 yılının ilk aşkı’olarak ortaya çıkan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arasındaki aşk ile ilgili, Oğuzhan Koç’tan bir açıklama geldi: “Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz.”

MAGAZİN 05.01.2021, 14:34 06.01.2021, 10:39
Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı geldi!

2021 yılın ilk abşk bombası, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla tanınan ve “Yüzük”, “Küsme Aşka”, “Ben Hala Rüyada” ve “Gül Ki Sevgilim” gibi şarkılarıyla müzik dünyasını kavuran sanatçı Oğuzhan Koç ile “No: 309”, “Erkenci Kuş” ve şu sıralar “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Demet Özdemir’den gelmişti. Son zamanlarda bir araya geldikleri iddia edilen ikili, haberlerin ortaya çıkmasıyla birlikte itirafta bulundular.

İlk itiraf, oyuncu Demet Özdemir’den geldi. Özdemir, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” şeklinde bir itirafta bulunmuştu. Bu açıklamanın üzerine Özdemir’in arkadaşları olan ve aynı zamanda Koç’un eski sevgilileri oyuncular Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak, Özdemir’i sosyal medyada takipten çıkarmıştı. 


 

Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz

Bu gelişmelerden sonra oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç’tan da bir itiraf geldi. Koç, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşımla, Demet Özdemir ile birlikteliklerini doğruladı.

"Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim." diyen Koç'un paylaşımında “Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz.” sözleri ise dikkat çekti!

Yorumlar (0)