Ödüllü oyuncu Selin Yeninci’nin koronavirüs tedavisi, yoğun bakımda sürüyor!

Sevilen dizi “Bir Zamanlar Çukurova” da rol alan ve Ercan Kesal’ın “Nasipse Adayız” filminde rol alıp ödül kazanan başarılı oyuncu Selin Yeninci, koronavirüse yakalandı. Durumu git gide ağırlaşan Yeninci, yoğun bakıma kaldırıldı.

MAGAZİN 01.03.2021, 18:01 01.03.2021, 18:05
Ödüllü oyuncu Selin Yeninci’nin koronavirüs tedavisi, yoğun bakımda sürüyor!

Üç sezondur çekimleri Adana’da devam eden “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde rol alan ve dizide ‘Saniye’ karakterine hayat veren Selin Yeninci, dizi çekimlerinin devam ettiği süreçte yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrendi. Haberi alan Yeninci, hemen Adana’daki evinde kendini karantinaya aldı.

Yoğun bakıma kaldırıldı

Tedavisi evinde devam ederken Yeninci, daha da fenalaştı ve tedavinin sonuç vermemesinin ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Dizinin çekimlerinin sürdüğü Adana’da yaşayan Yeninci’nin tedavisi, Adana’da bir hastanein yoğun bakım ünitesinde sürüyor. Yeninci’nin devam eden “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki süreci ise henüz netleşmedi.

Altın Koza Film Festivali'nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü” nü kazanmıştı

Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi'nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla oyunculuk kariyerine başlangıç yapan Selin Yeninci, 2014 yapımı “Toz Ruhu” filminde Neslihan karakterini canlandırmıştı. Üç yıldır başarılı dizi “Bir Zamanlar Çukurova” da ‘Saniye’ karakterine hayat veren Yeninci, daha sonra Ercan Kesal’ın yönetmenliğini üstlendiği “Nasipse Adayız filminde rol aldı. Yeninci filmdeki performansıyla, 27. Adana Altın Koza Film Festivali'nden de “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü” nü kazanmıştı.

Yorumlar (0)