Neslihan Atagül Kimdir?

MAGAZİN 02.08.2020, 23:15
Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül 1992 yılının 20 Ağustos günü dünyaya gelmiştir. Oldukça dikkat çeken ve melez bir güzelliğe sahip olan Neslihan bu güzelliğini ailesine borçludur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde başarılı bir şekilde mezun olur. 169 cm boyu ve yaklaşık 53 kilo bir yapıya sahip olan Neslihan Atagül Aslan burcudur. Pek çok ödül almayı başaran genç oyuncu, oyunculuk anlamında kendisini sürekli geliştirmektedir.

Neslihan Atagül Ailesi ve Çocukluğu

Annesi Beyaz Rus vatandaşı ve babası da Çerkes kökenli olması nedeniyle çok farklı bir güzelliğe sahiptir. Daha 13 yaşındayken o dönemin çok başarılı ajanslarından olan Erberk ajansa kayıt yaptırmış ve çok geçmeden reklam filminde oynamıştır. Bu filmle birlikte de adından söz ettirmeye başlayan Neslihan Atagül 14 yaşında ilk dizi projesi olan Yaprak Dökümünde rol almayı başarır. Yine aynı yıl içerisinde çekilen İlk Aşk filminde de rol alan Neslihan bu filmde umut veren genç kadın oyuncu ödülünü almaya hak kazanarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Neslihan Atagül Filmleri ve Dizileri

2011 yılında ise o dönemin usta yönetmenlerinden olan Mahsun Kırmızıgül tarafından yapılan projede büyük ustalarda rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül tarafından senaryolaştırılan ve yönetilen Hayat Devam Ediyor adlı filmde Menderes Samancılar ve Fikret Kuşkan gibi usta oyuncular ile aynı sahneyi paylaşarak büyük bir deneyim kazanmıştır. Daha sonra da pek çok projede aranılan isim olmayı başaran Neslihan Atagül Araf, Fatih Harbiye, Senden Bana Kalan, Kara Sevda, Dip ve Sefirin Kızı gibi televizyon dizilerinde aldığı roller ile büyük beğeni toplamıştır.

Neslihan Atagül Evliliği

Daha sonra baş rollerini Kenan Doğulu ile paylaştığı Fatih Harbiye dizisi ile başlayan yakınlaşmaları sonucunda 3 yıllık görüşmenin ardından nişanlanırlar. Ardından çok ara vermeden 2016 yılında Kenan Doğulu ile evlenmeye karar verirler.

Neslihan Atagül Instagram Hesabı

Yorumlar (1)
Ben 3 yıl önce
Kenan dogulu degil kadir dogulu