Milli voleybolcu Ebrar Karakurt: “Sosyal medyada göründüğü kadar mutlu değilim”

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın önemli oyuncularından Ebrar Karakurt, reklam yüzü olduğu markanın Youtube yayınına katıldı. Başarılı sporcu yayında kendisi ve spor yaşantısıyla ilgili konuştu.

MAGAZİN 21.10.2021, 11:01 22.10.2021, 09:06
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt: “Sosyal medyada göründüğü kadar mutlu değilim”

Yakın zamanda İtalya'nın Novara takımına transfer olan milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, konuk olduğunu yayında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili konuştu. Sporcu olmanın zorluklarından bahseden Karakurt kendi tarzı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Kendisine yöneltilen, “Bir hayalin var mı?" sorusuna Ebrar, "Hayalini kurduğum şeyleri birer birer gerçekleştirmeye başladım. Ama en büyük hayalim olimpiyat altını. Belki 2024 Paris Olimpiyatları’nda gerçek olur. Ben hala inanıyorum, neden olmasın?” şeklinde yanıt verdi.

“Hayatım o kadar renkli değil”

Spor kariyerinde sürekli fedakarlık yapmak zorunda kaldığını belirten Karakurt “Sporculuk fedakarlık demek benim için. Bayram ziyaretleri, birçok arkadaş buluşması, sevdiklerinizin doğum günlerini kaçırıyorsunuz. Bunlar pişman olduğum konular” dedi.

Sosyal medyadaki paylaşımlarında göründüğü gibi çok mutlu olmadığını ifade eden Ebrar Karakurt, “Her şey göründüğü kadar renkli değil. Hayatımda bol bol stres, bol bol antrenman ve bolca hayal kırıklığı var. Bazen çok mutluymuşum gibi görünüyorum Instagram’da ancak hayatım sanıldığı kadar renkli değil” diyerek merak edilenlere cevap vermiş oldu.

“Ne yapsam yakışıyor”

Ayrıca saçlarında neden pembe rengi tercih ettiğini soranlara da, “Çünkü yakışıyor. Çok düşündüm, baktım ama ben bu renkleri beğeniyorum, insanlar da beğeniyor. Baktım ne yapsam yakışacak. Ben de değişik renkleri deniyorum” diyerek konuştu.

Yorumlar (0)