Milli boksör polisin kafasında cam şişe kırdı!

Milli boksör Adem Kılıççı ile Sarallar grubuna mensup iki arkadaşının, gittikleri gece kulübünde bir polis memurunu feci şekilde darp ettikleri öğrenildi. Kılıççı ve arkadaşlarının 3’er yıl hapis cezasına çarptırılmaları istendi. 

MAGAZİN 26.11.2019, 09:18
Milli boksör polisin kafasında cam şişe kırdı!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor ile adını duyuran milli boksör Adem Kılıççı ile Sarallar grubuna mensup arkadaşları Aziz Saral ve Fikri Saral, eğlenmek üzere gittiği gece kulübünde tartışmaya girdi.  

Tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Polis memuru olan kişi, Kılıççı ve Sarallar tarafından feci şekilde darp edildi. Adem Kılıççı tarafından başında bir de cam şişe kırılan mağdur polis memuru, şikâyetçi oldu. 

Olay, geçtiğimiz günlerde gece kulübünde gerçekleşti. Güvenlik Büro'da çalışan polis memuru Murat C., kız arkadaşıyla birlikte İstanbul Ortaköy'de bulunan lüks bir eğlence mekânına gitti.

Kulüpte eğlenen çift, gecenin ilerleyen saatlerinde yan masadaki bir grupla tartışmaya başladı. Alınan bilgiye göre, genç adam eğlenirken bir yandan da video çekiyordu. Yan masadaki müşteriler ise, "Bizim fotoğrafımızı mı çekiyorsun?" diye sordu. 

Yere yığılan polis memuru dakikalarca darp edildi

Adem Kılıçcı, Sarallar grubuna mensup Aziz Saral ve Fikri Saral'ın bulunduğu grup arasında başlayan tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü. Polis memurunun birden grubun saldırısına uğradığı iddia edildi. 

Milli boksör, masadaki cam şişeyi polis memurunun kafasında kırdı. Yere yığılan polis memurunun, aynı grup tarafından dakikalarca darp edildiği ileri sürüldü. Mekânın görevlileri tarafından olaya müdahale edildi. Yerde kanlar içinde kalan polis memuru, ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Mağdur sıfatıyla ifadesi alınan polis memuru, kendisini darp eden şahısları belirledi. 

Şüphelilerin 3'er yıla kadar hapsi istend

Adem Kılıççı, Sarallar grubuna mensup Aziz Saral ve Fikri Saral hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 3 şüpheli hakkında dava açıldı. İddianamede iştirak halinde silahla polis memuru Murat C.'yi darp ettikleri iddia edilen şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis cezası talep edildi. 

Yorumlar (0)