Merve Boluğur'dan ikinci şarkı sinyali: Müziği de benden!

Bir süre oyunculuk yapmak istemediğini belirten Merve Boluğur, önceki günlerde ilk single şarkısını YouTube üzerinden yayınlamıştı. Kuruçeşme'de magazin kameralarına takılan Boluğur, hazırlığını yaptığı ikinci şarkı ve oyunculuk kariyeri ile ilgili konuştu.

MAGAZİN 04.07.2022, 14:14 04.07.2022, 17:49 Hakan Öksüz
Merve Boluğur'dan ikinci şarkı sinyali: Müziği de benden!

Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur, çocukluk hayali olan şarkıcılığa merak saldı. Hayatında müziğin büyük bir yer kapladığını belirten ünlü oyuncu, önceki günlerde "Şşştt" isimli ilk şarkısını sevenleriyle buluşturmuştu. Kuruçeşme'de magazin muhabirleri ile sohbet eden Boluğur, çıkaracağı şarkıya ilişkin konuştu.

"Sözleri yazarken zorlanmıyorum"

Şarkı çıkarmayı uzun yıllardır düşündüğünü ve nihayet bu hayalini gerçekleştirdiğini belirten Merve Boluğur, "Şarkıyı kendi başıma yazmıştım. Tamamen benim üretimim. İçime sindi diyebilirim. Yazdığım yeni şarkının müziğini de ben yapmak istiyorum. Sözleri yazarken zorlanmıyorum açıkçası. Müzik yapmak ise bambaşka bir şey. Biraz zamana ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

"Kendime değer veriyorum, ekrana zaman ayıramam"

Merve Boluğur, oyunculuk kariyerine neden ara verdiğini de açıkladı. Setlere harcayacak vaktinin olmadığını kaydeden güzel oyuncu, "Kendime değer veriyorum. Şu an sevdiğim şeyi yapmak istiyorum. Bu nedenle ekrana zaman ayıramam. Takip ettiğim bir Türk dizisi de yok zaten. İzlediğim son Türk dizileri Aşkı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl oldu. Favorim vampir filmleri. Maalesef Türkiye'de bu türde film çekilmiyor." şeklinde konuştu.

Hangi dizilerde oynadı?

1987'de İstanbul'da doğan Merve Boluğur, 2006 ve 2007 yıllarında yayınlanan "Acemi Cadı" dizisiyle adını duyurdu. Daha sonra "Aşk Yeniden", "Küçük Sırlar", "Kuzey Güney" ve "Muhteşem Yüzyıl" gibi dizilerde de rol alan Merve Boluğur, 2018'de kendi adını taşıyan bir kozmetik şirketi kurdu. 

Yorumlar (0)