Melisa Ilıcalı giymişti! Doğum günü kıyafetinin fiyatı gündem oldu

Acun Ilıcalı’nın 9 yaşındaki küçük kızı Melisa, kendisi için düzenlenen doğum günü partisiyle yeni yaşını kutladı. Melisa Ilıcalı’nın partide giydiği kıyafetin fiyatı ise sosyal medyanın diline düştü. 

MAGAZİN 29.10.2022, 15:01 31.10.2022, 10:44
Melisa Ilıcalı giymişti! Doğum günü kıyafetinin fiyatı gündem oldu

Türk televizyon sektörünün öncü isimlerinden Acun Ilıcalı, bu kez kızı Melisa Ilıcalı ile birlikte magazin gündemine geldi. 4 kız babası olan ve çocuklarına düşkünlüğü ile bilinen başarılı iş insanı, küçük kızı Melisa’nın doğum günü sebebiyle sade bir parti organize etti. Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa’nın doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlayan Acun Ilıcalı, “"Canım kızım öyle tatlısın ki. Bugün bir yaş daha büyüdün. Allah sana hep güzel yaşlar nasip etsin, büyü ama hep babanın küçük prensesi ol" ifadelerini kullandı.

Fiyatı 11 bin 150 lira

Öte yandan Melisa Ilıcalı’nın doğum günü partisinde giydiği elbisenin fiyatının 11 bin 150 lira olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu detay, internet kullanıcılarından birçok yorum aldı. İşte Melisa Ilıcalı’nın doğum günü partisinde giydiği 11 bin 150 liralık elbise…


 


Yorumlar (0)