'Megxit' menüsünün fiyatı 85 dolar!

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir restaurant, Prens Harry ve eşi Meghan Markle için "Megxit" menüsü hazırladı. Menünün fiyatı ise kişi başı yaklaşık 85 dolar!

MAGAZİN 21.01.2020, 22:51
'Megxit' menüsünün fiyatı 85 dolar!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu Sussex Dükü Harry (35) ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle’ın (38) kraliyet ailesinden ayrılma kararı alması gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Londra’nın M. Threadneedle sokağında yer alan bir restaurant ise krizi fırsata çevirmesini bildi.

Restaurant, Prens Harry ve Markle’nın kraliyet ailesinden ayrılma kararı için kullanılan "Megxit” ismini hazırladığı yeni menüsüne verdi.

İngiliz ve Kanada mutfağının harmanlandığı menüde, "Prens Harry’nin kızıl saçlarına atıfta bulunmak için" bolca tarçın kullanıyor.

Üç çeşit yemek ve özel bir şarap ile sunulan menüde "İngiliz bifteği, Kanada usülü yengeçli ve yer mantarlı sandviç ile çeşitli atıştırmalıklar" bulunuyor. Konuklara tatlı olarak ise Snickers adlı çikolatalı bir tatlı sunuluyor.

Konuya ilişkin konuşan restaurant yöneticisi, "Fikir olayı medyada duyduğumuzda aklımıza geldi. Megxit’e ilişkin zararsız ve biraz da eğlenceli bir şey yapmak istedik. Onları seviyoruz ama bu sadece biraz eğlenmek istedik" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)