Kristen Stewart Filmleri

Kristen Stewart, Amerikalı oyuncu ve modeldir. Çok sevilen Alacakaranlık film serisindeki Bella karakteri ile büyük bir üne kavuşmuştur.

MAGAZİN 27.02.2021, 22:46
Kristen Stewart Filmleri

2015 yılında Clouds of Sils Maria filminde gösterdiği harika oyunculuk yeteneği sayesinde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanmayı hak etmiştir. Ayrıca Kristen Stewart, bu ödülü kazanan ilk Amerikalı kadın oyuncudur. İşte içinde Kristen Stewart’ın olduğu en güzel filmler:

Aşk Uğruna: Bu filmde insanlık, aşk ve sevgi gibi duygulardan arındırılmıştır. İnsanlık bu şekilde yaşamaya devam ederken bir hastalık sonucu iki kişi, birbirlerine âşık olmuştur. Bu filmde Stewart, hiçbir şey hissetmemesi gereken fakat kendini âşık olmaktan alıkoyamayan bir karakteri canlandırıyor.

American Ultra: Bu filmde Mike ve sevgilisi, gayet normal ve sakin bir hayat sürerken Mike’ın gizlediği gerçek kimliği ortaya çıkıyor ve çift, bir anda kendini bir kaçışın içinde buluyor. Mike, tüm yeteneklerini sevgilisi ile birlikte gizli servisten kaçmak için kullanıyor. Film, Kristen Stewart’ın sergilediği doğal ve sempatik oyunculuk ile daha da güzel bir hale bürünüyor.

Yolda: Bu film, Jack Kerouac’ın 1947 yılında yaptığı bir yolcuğu kaleme aldığı yolda romanının beyaz perde versiyonudur. Kristen Stewart sayesinde film, çok daha güzel bir hal almıştır. Bu filmde Kristen Stewart, yol boyunca yaşanan uyuşturucu ve cinsel deneyimleri harika bir şekilde seyirciye aktarmıştır.

Hayalet Hikâyesi: Bu filmde yönetmen, tıpkı diğer filmlerde de olduğu gibi oyuncunun rahatça oynamasını sağlıyor ve ona geniş bir alan sunuyor. Kristen Stewart’ın bu filmde oynadığı rol çok zor fakat Stewart, bu zorlu rolün altından kalkmayı başarıyor. Film karakterinin hayatı oldukça sıradan fakat zaman geçtikçe karakter, kendini değişik ve gerilim dolu bir hikâyenin içinde buluyor. Stewart’ın da harika oyunculuğu ile film daha da güzel bir hal alıyor. https://tr.wikipedia.org/wiki/Kristen_Stewart

Yorumlar (0)