Kerem Bürsin, tepki çeken sözlerin ardından özür diledi!

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel ile yayın yaptığı sırada kafelerde maskesiz oturan kişilere ‘salak’ diyerek, sosyal medya gündemine oturmuştu. Daha sonra ise kullandığı kelimeyle alakalı özür videosu çeken Bürsin, salgın konusunda herkesin dikkat etmesi gerektiğine işaret etti.

MAGAZİN 08.04.2021, 09:58 08.04.2021, 12:34
Kerem Bürsin, tepki çeken sözlerin ardından özür diledi!

Başrolünü Hande Erçel ile paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle bu sıralar gündemde olan ve son olarak ödül aldığı törende yaşadığı durumla gündeme gelen Kerem Bürsin, bu kez kullandığı kelimeyle gündeme geldi. Dizideki partneri Hande Erçel ile sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Bürsin, pandemi sürecinde kafelere gidip maske takmayanları eleştirdi.

Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kafelerde maske takmadan oturanlara ‘salaksınız’ diyerek büyük bir gafa imza atan Bürsin, sosyal medya üzerinden tepki topladı. Sosyal medya üzerinden “#haddinibilkerembürsin1 diye hashtag başlatan kullanıcılar, Bürsin’i özür dilemeye çağırdı. Ayrıca Candaş Tolga Işık ve Kaan Sekban gibi isimler de konu hakkında Bürsin’i eleştirdi. Işık ve Sekban, Bürsin’i sadece kafelerde oturan vatandaşı eleştirip kapalı alanda kongre yapan iktidar partisini eleştirmemekle suçladı.

Özür diledi, maske takılması gerektiğini söyledi

Konu üzerine tepkilerin büyümesinin ardından Bürsin, bir özür videosu çekti. Kullandığı kelimenin doğu bir tercih olmadığını söyleyen Bürsin, hoş olmadığını ve yanlış olduğunu belirtti. Son 1 yıldır pandemi olduğuna dikkat çeken Bürsin, risklerin azaltılması adına maske takılması gerektiğine işaret etti. Vaka sayısındaki artışa dikkat çeken Bürsin, setlerde de vakaların çıktığını ve kamera önünde senaryo gereği maske takılmadığı için risk altında olduklarını söyledi. Sözlerinin yanlış anlattığı ve yanlış anlaşıldığı için özür dileyerek videoyu sonlandırdı.

Yorumlar (0)