Kaan Yıldırım, “Hadise ayrılığı” hakkında açıklamalarda bulundu 

Ünlü şarkıcı Hadise ile ilişkilerini noktaladıklarını bildiren Kaan Yıldırım, ayrılık kararını doğrularken “aldatma” iddiaları hakkında da konuşma yaptı. 

MAGAZİN 20.06.2021, 13:08 21.06.2021, 10:55
Kaan Yıldırım, “Hadise ayrılığı” hakkında açıklamalarda bulundu 

Ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım’ın uzun süren ilişkisi, evlilik yolunda ilerlerken, ayrılık yaşandı. Kaan Yıldırım, kulislerde konuşulan ayrılık haberlerini kesin bir dille doğruladı. 

İkilinin ilişkilerinin bitme sebebinin “aldatma” olduğu belirtilmiş ve hatta Kaan Yıldırım’ın, Ebru Gündeş ile konuştuğu da magazin tarafından aktarılmıştı. Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilişkide üçüncü bir kişinin olduğu iddiasını yalanladı. 

Ünlü oyuncu, “Haberlere açıklık getirmek istiyorum.” şeklinde başladığı sosyal medya açıklamasına şu şekilde devam etti: 

Yıldırım’ın, “Benim, üçüncü bir şahıs ile ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz.” ifadesi ise oldukça dikkat çekti. 



“Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık” 

34 yaşındaki yakışıklı oyuncu, ilişkilerinin başkaları ile bir ilgisinin olmadığını ve konunun buraya çekilmesinin oldukça rahatsız edici olduğunu belirtti ve bu şekilde dedikodulara nokta koymuş oldu. Yıldırım ayrıca “Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık.” diyerek ayrıldıklarını da kesin bir dille belirtmiş oldu. 



“Yok böyle bir acı” 

Kaan Yıldırım’ın kesin olarak ayrılık haberini vermesinin ardından ise 35 yaşındaki güzel şarkıcıdan yeni bir şarkı geldi. “Hay Hay” isimli yeni şarkının sözleri ve zamanlaması ise oldukça manidardı. Bir kesim, şarkının Kaan Yıldırım için yazıldığını söylese de diğer kesim, şarkıyı yazanın Ersay Üner olduğunu ve Üner’in şarkı sözlerini ayrıldığı oyuncu Büşra Pekin ile yazdığını aktardı. 

Yorumlar (0)