İşte O Ses Türkiye'nin şampiyonu!

2020 O Ses Türkiye şampiyonu, seyircilerin SMS ve TV8 Yan Ekran uygulaması üzerinden kullandığı oylarla belirlendi. Finale Beyazıt Öztürk ve Hadise'nin iki, Seda Sayan ve Murat Boz'un birer yarışmacının kaldığı O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye'nin birincisi kim oldu?

MAGAZİN 16.02.2020, 14:15 16.02.2020, 14:15
İşte O Ses Türkiye'nin şampiyonu!

Sezon boyunca birbirinden başarılı ve renkli yarışmacıların performans sergilediği O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu Yarışmacılar çeyrek ve yarı final turlarını geçerek, finale kadar gelmeyi başardı.

Yarışmacılar kadar, jürilerin de kıyasıya bir rekabet içinde olduğu O Ses Türkiye'nin final gecesinde Hadise ve Beyazıt Öztürk'ün ikişer, Seda Sayan ve Murat Boz'un ise birer yarışmacısı finale kadar gelmeyi başardı.

O Ses Türkiye'nin finalistleri kimlerdi?
15 Şubat'ta yayınlanan final bölümünde Hadise'nin takımından Eyüp ve Ceren, Beyaz'ın takımından Soner ve Uygar, Seda Sayan'ın takımından Alkan ve Murat Boz'un takımından Turgut, şampiyonluk için mücadele etti.


O Ses Türkiye'nin 2020 şampiyonu kim oldu?
Sezon boyunca rakiplerini birer birer eleyerek finalde yarışmak için hak kazanan yarışmacılar, finalde son kez sahneye çıktı. Son derece heyecanlı ve renkli anların yaşandığı O Ses Türkiye'nin şampiyonu ise, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran oldu.


 

Yorumlar (0)