İşte Mine Tugay'ın çok konuşulan yeni imajı! Yeni saç rengi...

Başarılı oyuncu Mine Tugay uzun zamandır koruduğu imajında bir değişikliğe gitti. Alışılagelmiş saç rengini değiştiren Mine Tugay'ın yeni imajı sosyal medyada çok arandı. Peki Mine Tugay saçlarını hangi renkle değiştirdi? İşte detaylar...

MAGAZİN 25.06.2020, 19:05
İşte Mine Tugay'ın çok konuşulan yeni imajı! Yeni saç rengi...

Kanal D'de yayınlanan ve geçtiğimiz hafta final yapan Zalim İstanbul dizisinin Şeniz karakteri Mine Tugay saç rengini değiştirdi. Uzun bir zamandır kızıl olan saçını kumral renge boyatan Mine Tugay yeni halini takipçileriyle paylaştı. Mine Tugay'ın saç rengi birçok kullanıcı tarafından arandı. Peki Mine Tugay kimdir? Mine Tugay saç rengini mi değiştirdi? Mine Tugay'ın oynadığı diziler nelerdir? Mine Tugay kaç yaşında? İşte Mine Tugaya ilişkin merak edilenler.

Mine Tugay'ın üniversite hayatı

Mine Tugay Konya'da 28 Temmuz 1978'de dünyaya geldi. İstanbul Üni. Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden 2002 yılında mezun olan Tugay, 2005 senesinde ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

Oyunculuk kariyeri...

Oyunculuk kariyerine 1997 senesinde Masal Gerçek Tiyatrosu'nda adımını atan Tugay, ardından ise Semaver Kumpanya Tiyatrosu'nda Simurg/Kuşlar Meclisi, Mem u Zin, On İkinci Gece gibi oyunlarda ise profesyonel olarak tiyatro hayatına devam etti. Mine Tugay ardından ise Çok uzak, Vur/Yağmala/Yeniden ve Karatavuk gibi oyunlarla seyircinin karşısına geçti.

Mine Tugay'ın aldığı ödüller...

Mine Tugay 2008 senesinde oynadığı Karatavuk oyunundaki rolüyle Afife Jale ödüllerinde En Başarılı Kadın oyuncu ödülünü aldı.

Kısa filmlerde de ödüller alan Mine Tugay, 10,9,8, Felix und Scorpion ve Yoldaki Kedi gibi kısa filmlerde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 

TV dizilerinde sevilen roller...

Oyunculuk kariyerine 1997 senesinde başlayan Mine Tugay, büyük bir beğeniyle izlenen Aliye dizisinde Defne karakterini canlandırdı. Benden Baba Olmaz dizisinde Sevil karakterini, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Bahar'ı, Paramparça dizisinde Asuman ve Medcezir dizisinde ise Ender rolünü üstlendi.

Son olarak ekranlara veda eden Zalim İstanbul dizisinde ise Şeniz karakterini canlandırdı.

Mine Tugay'ın yeni saç rengi

Mine Tugay son günlerde ise yeni saç rengiyle gündemde. Uzun zamandır kızıl tonlarında bir saç rengine sahip olan Mine Tugay, bir değişiklik yaparak saçlarının rengini değiştirdi. Mine Tugay'ın yeni saç rengi ise kumral oldu. Takipçilerine bir fotoğrafla yeni saç rengini paylaşan Mine Tugay'ın fotoğrafının altına kısa süre içerisinde çok sayıda yorum geldi.

Yorumlar (0)