İsrailli müzisyen Riff Cohen'in İstanbul konseri hakkında açıklama

Gazze'de patlak veren olaylar, 12 Ekim Perşembe günü İstanbul'da yapılması planlanan Riff Cohen konserini de etkiledi. İsrailli sanatçının konserinin iptaline dair açıklama geldi. Bu konsere bilet alanların ne yapacağı açıklandı.

MAGAZİN 09.10.2023, 09:41 10.10.2023, 10:34 Hakan Öksüz
İsrailli müzisyen Riff Cohen'in İstanbul konseri hakkında açıklama

İsrailli sanatçı Riff Cohen'in 12 Ekim Perşembe akşamı İstanbul'da konser vermesi bekleniyordu. Ünlü sanatçının hayranları konsere hazırlanırken kötü bir haber geldi. Konseri düzenleyen PRS İletişim, 5. İstanbul Uluslararası Halk Müzikleri Festivali kapsamında yapılacak konserin, İsrailli sanatçının talebi üzerine iptal edildiğini duyurdu.

Ülkesindeki olaylar nedeniyle sahneye çıkmak istemedi

Edinilen bilgilere göre Riff Cohen, ülkesinde son günlerde patlak veren olaylar nedeniyle konsere çıkamayacağını festival yönetimine bildirdi. 

Biletler, Angelique Kidjo konseri için kullanılabilecek

Riff Cohen'i sahnede canlı izlemek için bilet alan kişilerin, bu biletleri 11 Ekim Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'nde verilecek Angelique Kidjo konseri için kullanabileceği kaydedildi. İsteyenlerin, biletlerini iade edebilecekleri aktarıldı.

Riff Cohen albümleri

İsrail doğumlu Riff Cohen, 2008 yılında kazandığı sanat bursunu ardından Fransa'ya taşınarak müzik eğitimine burada devam etti. A Paris (2013) ve A La Menthe (2015) gibi albümler çıkaran Riff Cohen, şarkılarını Fransızca, İbranice ve Arapça seslendiriyor.

Yorumlar (0)