İsmail Hacıoğlu: Birbirimize umutla bakıyoruz, linç etmeyin!

İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran ile birbirlerine umutla baktıklarını ve kimsenin linç etmeye hakkı olmadığını ifade etti.

MAGAZİN 11.08.2020, 10:52
İsmail Hacıoğlu: Birbirimize umutla bakıyoruz, linç etmeyin!

İsmail Hacıoğlu'nun Merve Çağıran ile yaşadığı ilişki, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Duygu Kaya Kumarki ile evliliğini noktalamasının ardından Merve Çağıran ile sevgili olan İsmail Hacıoğlu, gelen tepkiler üzerine açıklamada bulundu. 

İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran ile birbirlerine umutla baktıklarını ve insanların linç etmeye çalıştıklarını ifade etti. 

Duygu Kaya Kumarki ile boşanma sürecine değinen İsmail Hacıoğlu, ilişkinin bir günde sona eren bir şey olmadığına dikkat çekerek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle boşanma sürecinde gecikme yaşandığını söyledi.

İsmail Hacıoğlu, yaşadıklarının sadece kendilerini ilgilendirdiğini belirterek, Duygu Kaya Kumarki ile birbirlerine asla bağırmadıklarını, kırıp dökmediklerini ve üçüncü bir kişi nedeniyle ayrılmadıklarını kaydetti.

Karşılıklı anlaşmayla evliliklerini noktaladıklarını aktaran İsmail Hacıoğlu, yaşadığı mutluluğun veya mutsuzluğun sadece kendisini ilgilendirdiğini belirtti. 

Duygu Kaya Kumarki, eski eşinin Merve Çağıran ile yaşadığı ilişki hakkında açıklama yaparak, bulunduğu seviyeden aşağı bakamadığını, hiçbir şeyin gizli kalmadığını ve ilahi adaletin yanında olduğunu ifade etti. 

Yorumlar (0)