İrem Derici gençlik aşkı olan ünlü şarkıcıyı açıkladı

Magazin dünyasının en konuşulan isimlerinden biri olan İrem Derici katıldığı bir radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esprili konuşmalarıyla bilinen şarkıcı ilk gençlik aşkının Mustafa Sandal olduğunu itiraf etti

MAGAZİN 12.10.2021, 11:42 13.10.2021, 09:08
İrem Derici gençlik aşkı olan ünlü şarkıcıyı açıkladı

Magazin dünyasının renkli ismi İrem Derici, bir radyo programına konuk oldu. Burada yine çok konuşulacak açıklamalara imzasını atan ünlü şarkıcı, yine adından söz ettirmeyi başardı.

 Programda İstanbul trafiğinde çektiği sıkıntıları anlatan Derici, “Taksiye bindiğimde şoför arkadaşlar hep bana magazinle ilgili sorular yöneltiyor. O onunla mı? Bu kiminle? gibisinden.. Ben nereden bileceğim? Onlarla aynı evi mi paylaşıyorum?” açıklamasını yaptı.

“Eskiden yazılmamış kurallar vardı”

 Şu anda 34 yaşında olan İrem Derici, ilk olarak bara 14 yaşında gittiğini ve büyük gösterdiği için kimsenin kendisine yaşını sormadığını belirtti

 Derici programda, hayatı ile ilgili önemli anekdotlara da yer verdi. Şarkıcı “Benim için düello yapan kimse olmadı. Ama biri baktı diye sinirlenen sevgili gibi durumlar oldu. O zamanlar yazılmamış kurallar vardı. Kimsenin sevgilisine bakılmazdı mesela. Ancak şimdi işler öyle yürümüyor. Ancak aradan yıllar geçmiştir. Arkadaşımın eski sevgilisine aşık olmuşumdur. Gidip icazet almayı da bilirim” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Mustafa Sandal’dan beklenmedik hareket

Kendisine gençlik yıllarında aşık olduğu bir isim sorulduğunda ise Derici, “Benim ilk gerçek gençlik aşkım Mustafa Sandal’dı. Bana çok çekici gelirdi. Geçen gün karşılaştığımızda insan biraz yaşlanır dedim. O da bana “Çok iyiyim değil mi deyip tişörtünü kaldırdı ve kaslarını gösterdi. Meğerse kitesurf yapıyormuş” cevabını verdi.  

Yorumlar (0)