İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir İstanbul’da düğün yaptı

İki ay kadar önce İtalya’nın başkenti Roma'da nikah masasına oturan İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir, düğün için İstanbul'u tercih etti. İkilinin düğün fotoğraflarına yüzlerce yorum gelirken o anlar beğeni topladı.

MAGAZİN 26.12.2022, 10:34 27.12.2022, 12:58
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir İstanbul’da düğün yaptı

Türkiye'nin genç kadın oyuncularından olan İpek Filiz Yazıcı, şarkıcı Ufuk Beydemir ile 2 sene önce sevgili olmuştu. Doludizgin bir şekilde aşk yaşayan ikilinin büyük bir takipçi kitlesi meydana geldi. Birçok kişi tarafından beğenilen çift, 2 ay önce İtalya’nın başkenti Roma'da dünya evine girdi.

Düğün fotoğraflarına yoğun ilgi gösterildi

İkilinin nikah fotoğrafları sevenleri tarafından büyük beğeni aldı. İstanbul'da yapılacak düğün töreni adına gün sayan ikili, dün ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katılım sağladığı bir düğün yaptı.

Evliliklerini medyadan uzak bir şekilde devam ettiren ikili, sosyal medya hesaplarından bazı zamanlarda birbirleri ile çekilen fotoğrafları yayınlıyor ve kareler kısa süre içerisinde büyük beğeniler alıyor.

Düğün töreni hazırlıkları sırasında her anı fotoğraflayarak sosyal medya hesabından paylaşan Yazıcı, düğün öncesinde Ufuk Beydemir ile pozlar da verdi.

Gelinliği beğeni topladı

Roma’da gerçekleştirilen nikah sırasında dantelli bir gelinlik giyen Yazıcı'nın, düğün töreninde ise inci ağırlıklı bir modeli tercih ettiği görüldü.

Güzelliği ile isminden oldukça fazla söz ettiren genç oyuncu, gelinliği ile sevenlerinden de beğeni topladı.

Yorumlar (0)