İbrahim Tatlıses izlediği diziden etkilendi: 'Aşık olasım geldi...'

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, televizyon dizilerini yakından takip ediyor. En son ‘Ya Çok Seversen’ isimli diziyi izleyen Tatlıses, romantik sahnelere kayıtsız kalamadı ve sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Tatlıses, paylaşımında ‘‘Aşık olasım geldi...’’ ifadesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

MAGAZİN 25.08.2023, 17:26
İbrahim Tatlıses izlediği diziden etkilendi: 'Aşık olasım geldi...'

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses, yaz dizilerini yakından takip ediliyor. Bu dizilerden biride Kanal D ekranlarında yayınlana, başrollerini Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı 'Ya Çok Seversen' dizisi...

İzleyiciler tarafından ilgiyle izlenen dizi, ünlü isimlerin de kadrajı altında. Dün akşam son bölümü ile ekranlara gelen dizi yine gündeme oturmayı başardı.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses de diziye kayıtsız kalamayanların arasında yer alıyor.

"Aşık olasım geldi"

Romantik sahneleri ile dikkat çeken dizi, Tatlıses'e dahi yorum yaptırdı.

Diziye ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan İmparator Tatlıses şu ifadeleri kullandı:

Şu an ‘Ya Çok Seversen’ dizisini izliyorum. Aşık olasım geldi. Hem ağladım hem üzüldüm hem de güldüm. Çocukların kıyafetlerini vakıfa götürdüğü sahnede ise çok duygulandım. Senaristi ve tüm ekibi yürekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum.

"Her an evlenebilirim"

Tatlıses’in bu yorum akıllara geçtiğimiz haftalarda yaptığı dikkat çeken açıklamalarını getirdi.

Sürpriz bir şey yapacağını söyleyen 71 yaşındaki ünlü isim, paylaşımında, “Her an size bir sürpriz yapabilirim. Evlilik çok uzak değil” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Dört evlilik yaptı, beşinci yolda

Adalet Tatlı, Derya Tuna, Perihan Savaş, Ayşegül Yıldız gibi isimler ile evlilik yapan İbrahim Tatlıses'in, Melek Zübeyde Tatlı, İdo Tatlıses, Elif Ada Tatlı, Dilan Çıtak, Ahmet Tatlı, Gülşen Tatlı ve Gülden Tatlı adında 7 çocuğu var.

Yorumlar (0)