Hande Erçel: Dost kalacağız!

Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrıldığına dair çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Erçel, bundan sonraki süreçte dost kalmayı istediklerini belirtti. 

MAGAZİN 18.07.2020, 17:40 18.07.2020, 17:42
Hande Erçel: Dost kalacağız!

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın ayrıldığına dair birtakım haberler çıkmıştı.

Kısa süre içerisinde evlenmesi beklenen çiftin, üç hafta önce ayrıldığı ileri sürülmüştü. Ünlü çiftin, sadece ilişkiyi sürdüremedikleri için ayrılma kararı aldıkları ifade edilmişti. 

Hande Erçel'den merakla beklenen açıklama geldi. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, gündemi fazla meşgul etmemek için konuya açıklık getirmek istediğini kaydetti.

Murat Dalkılıç ile ilişkisini dostane bir şekilde sonlandırdığını ifade eden Hande Erçel, hayatının en zor günlerinde eski sevgilisinin kendisine dostluk ve yol arkadaşlığı yaptığını belirtti. 

Güzel oyuncu, yakın çevrelerinin hala aynı olduğunu ve ilişkilerini bitirmiş olsalar da dost kalmayı istediklerini ifade etti.

Hande Erçel, söz konusu süreçte aldıkları karara saygı duyulması ve haber yaparken hassas davranılması gerektiğini aktardı. 

Bir dargın bir barışık...

Ünlü çift, 2017 yılında ilişkiye başlamış fakat bir süre sonra ayrılmışlardı. 2019 yılında ise Hande Erçel'in annesini kaybetmesi üzerine yeniden ilişkiye başlamışlardı. 

Yorumlar (0)